Alfabet daten

  • Geplaatst op
  • Door Nathalie
Alfabet daten

Nieuwe hype in relatieland; alfabet daten! Doorbreek de alledaagse sleur en laat je fantasie op hol.

Zit je relatie in een sleur of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk dan eens aan Alfabet Daten. Nee, dat houdt niet dat je het hele alfabet buiten de deur gaat afwerken (Alex/Anne, Ben/Belle, Chris/Cindy ;-) maar dat jullie op zoek gaan naar sekspiratie. Zoek, bedenk, plan leuke uitstapjes of activiteiten voor je partner en andersom of doe het samen. 

Alfabet daten is ook niet ABC-seks maar het zou daar wel een oplossing voor kunnen zijn.

ALFABET DATING

Bij alfabet daten zoeken stellen date-inspiratie. Het is een originele manier om samen leuke dates te bedenken en dus meer tijd voor elkaar te maken. Je kunt samen een lijst maken maar het is natuurlijk veel spannender als je de letters van het alfabet verdeeld en ieder voor zich iets gaat bedenken om de ander mee te verrassen. Op beide manieren heb je een goede lijst om van a tot z samen af te werken. Met alfabet daten onderneem je samen (nieuwe) dingen en leer je elkaar op een andere manier kennen.

Uiteraard hebben wij op basis van ons ruime assortiment al enkele suggesties voor je op een rij gezet:

Het idee is duidelijk, toch? Prikkel je fantasie en werk de lijst samen met je partner af. Overigens is dit niet de enige manier op je relatie weer nieuw leven in te blazen. Met deze tips and tricks maak je je seksleven spannender. Hier lees je meer over seksspeeltjes.