Veilig en handig je condooms bewaren in condoom bewaarblikje met eigen bedrukking

  • Geplaatst op
Veilig en handig je condooms bewaren in condoom bewaarblikje met eigen bedrukking

Waar bewaar jij je condooms? In een tas? Broekzak? Portemonnee? Geef ze een veilig én mooi plekje en bewaar condooms in onze nieuwe bewaarblikjes met eigen ontwerp.

Wist je dat een condoom kan beschadigen als het (te vaak) in contact komt met scherpe randjes of harde onderdelen? Altijd met een condoom in een broekzak lopen is dus niet aan te raden. Of altijd een aantal condooms los in een (hand)tas doen. Er kan een sneetje in komen als het langs je sleutelbos snijdt. En vergeet niet dat er ook een condoomvorm in je portemonnee kan komen als een condoom daar te lang in zit. Ook geen charmant gezicht.

Daarom hebben we condoom bewaarblikjes ontwikkeld waarbij wij jouw eigen ontwerp op de deksel bedrukken. Een grapje, de foto van je lover of iets wat totaal niet met sex en condooms te maken heeft, jij bepaalt wat er op het blik komt. Maar één ding is zeker, je hebt altijd je condooms bij de hand, ze liggen niet her en der verspreid door je tas of in huis en blijven goed en veilig bewaard. 

Via onze designtool kun je meteen aan de slag en zelf iets leuks maken of een foto uploaden. Neem snel een kijkje op condoom bewaarblik en veel plezier met jouw nieuwe condoom bewaarblik!