• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kleinere en strakkere condooms

Kleine condooms hebben een geschikte strakkere pasvorm voor mannen met een kleiner of smaller geslacht. Met kleine condooms valt het condoom er niet af, zit het niet te ruim en beweegt het niet constant.

Condoom maat kiezen? MySize maat 49  MySize maat 47 

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Condooms in kleine maten zoals XS en S

Een condoom moet goed om de penis zitten. Als je een condoom hebt dat veel te ruim is of los zit, dan is er kans dat het condoom tijdens de seks van de penis af glijdt. Condooms die perfect passen knellen niet en zitten niet te los. Je zult dan het meest natuurlijke gevoel ervaren. Je hebt smallere of strakkere condooms nodig in deze situaties:

 • Condoom blijft niet goed zitten
 • Condoom glijdt af tijdens het vrijen

Kleine condooms met strakke pasvorm online kopen bij Condoom-Anoniem.nl. Kleinere en/of smallere condooms voor een betere pasvorm en veiligheid bij de kleinere of smallere penis. Meer informatie over condooms op maat en hoe je de goede maat condooms bepaalt vindt je hier.

Condoom te groot? Dat betekent risico’s

Een goede maat condoom is veiliger én zit veel prettiger. Bij de maten van condooms is de omtrek belangrijk. De lengte is veel minder belangrijk!

Behandel in deze alinea de risico’s van het gebruiken van een te groot condoom. Geef wat voorbeelden van risico’s zoals de kans op afglijden. Je kunt daarnaast voor meer informatie refereren naar het artikel over welke maat condoom moet ik kopen: https://www.condoom-anoniem.nl/condooms-gebruiken/maten-condooms/#gref.

Verschillende maten kleine condooms

Condoom Anoniem heeft condooms in de kleinere maten 45, 47 en 49. Naast de standaard latex condooms zijn er ook latexvrije, vegan en extra dunne varianten kleinere condooms in ons assortiment.

De juiste maat condoom bepalen

De juiste condoommaat berekenen doe je met ons handige stappenplan.

  1. Meet de omtrek van je penis in erectie
  2. Kijk in onderstaande maattabel welke maat bij jouw omtrek past

Gemeten omtrek 
van de penis (in erectie)

Advies
Nominale breedte
condoom

Advies voor
MySize
condooms 

Advies voor
Mister Size
condooms
(ultra dun)

tot 9,5 cm

45 mm

My.Size 45

 

tot 10 cm

47 mm

My.Size 47

MisterSize 47

10 - 11 cm 

49 mm 

My.Size 49

MisterSize 49

11 - 11,5 cm 

53 mm 

My.Size 53

MisterSize 53

11,5 - 12 cm 

57 mm

My.Size 57

MisterSize 57

12 - 13 cm 

60 mm 

My.Size 60

MisterSize 60

13 - 14 cm 

64 mm 

My.Size 64

MisterSize 64

14 - 15 cm 

69 mm 

My.Size 69

MisterSize 69

vanaf 15 cm

72 mm

My.Size 72

 

Veel mannen kennen hun condoommaat niet. Net als met schoenen heb je ook condooms in verschillende maten. Twijfel je over de juiste maat, kies dan voor een testpakket of paspakket met verschillende maten condooms of een condoompakket met condooms van verschillende merken. Zo kun je zelf ervaren welke maat voor jou het meest comfortabel zit en voelt.

Kleine condooms bestellen bij Condoom Anoniem

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes voor de brievenbuszendingen. Voor pakketpost gebruiken we stevige bruine doosjes. Voor al onze zendingen geldt dat deze altijd volledig anoniem zijn. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op dus de bezorger heeft geen idee wat de inhoud van de zending is of waar deze vandaan komt. 

Hoe je ook betaalt: op je bankafschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bankafschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld! Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.

 

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan