• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De vele voordelen van Condoom-Anoniem

Waarom Condoom-Anoniem? 

Beste prijzen: 

Slimste verzending:
  • Anonieme verzending: geen herkenbare info op de zending
  • Slim en goed verpakt verzenden zodat je voor veel bestellingen niet thuis hoeft te blijven
  • Eigen voorraad (veel webshops laten anderen je bestelling verzenden)
  • Snelheid: op werkdagen vóór 17:45 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden met PostNL en DHL 24 uur service.
  • Gemak & discretie: mogelijkheid tot afhalen bij duizenden PostNL en DHL afhaallocaties in Nederland en België
  • Actuele statusupdates over je bestelling
  • Fysieke winkel in Veldhoven (NL) 
Beste service:
 

Een webwinkel bestaat dankzij het vertrouwen van haar klanten!

Best bijzonder toch, dat je via internet bestelt en geld betaalt terwijl je nog niets ontvangen hebt, zonder dat je de persoon of het bedrijf waaraan je betaalt in de ogen kunt kijken? 
We vinden het allemaal heel normaal, maar vertrouwen is de basis van een succesvolle webwinkel. Zeker als je producten voor een lage prijs verkoopt en gratis verzendt, is het voor een webwinkel belangrijk dat klanten weer terug komen voor een volgende bestelling. Dan moet je als webwinkel wel je beloften waar maken, de beste service geven en zorgen dat je klanten snel antwoord krijgen op vragen. We doen daarom elke dag onze uiterste best om de beste te zijn, zodat je nooit teleurgesteld zult zijn. En gebeurt dat toch, dan hopen we dat je het ons laat weten zodat we het op kunnen lossen!

Eerlijk en geen "addertjes onder het gras"!

Condoom-Anoniem werd opgericht in 2004 om het kopen van condooms voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor jong en oud, voor kleine en grote bestellingen. 
Omdat iedereen zich moet kunnen beschermen tegen geslachtsziektes, een ongewenste zwangerschap én omdat genieten van elkaar belangrijk is, moeten condooms zo goedkoop mogelijk zijn. Bij Condoom-Anoniem vinden we dat je daarbij eerlijk en duidelijk moet zijn. Of je nu voor 1 of 100 euro bestelt: we zijn blij met je bestelling. Daarom hanteren we geen minimum bestelbedrag!

Gratis verzending

Ook hier geldt: of je nu een kleine of grote bestelling plaatst, we bieden je altijd gratis verzending aan! Dus geen verrassingen tijdens het afrekenen. Gratis verzending is gratis verzending, dus ook hiervoor geldt bij Condoom-Anoniem geen minimum bestelbedrag!

Laagste prijsgarantie

We willen een eerlijke prijs vragen voor de producten die we je aanbieden. Omdat we blij zijn met al onze klanten, willen we ook graag de laagste prijs bieden. Mocht je een bestelling die je wilt plaatsen ergens anders toch goedkoper vinden, laat het ons dan weten! Dan proberen we je een nog beter aanbod te doen, onze prijs aan te passen én je te belonen voor de tip! 

Zo kun je ons bereiken

E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06-1110 4004
Telefoon: 040-255 55 94