• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tips voor de eerste keer seks

eerste keer seksDe eerste keer... natuurlijk wil je graag dat het perfect is. 
Maar: de eerste keer is bijna nooit perfect, want het is immers de eerste keer. En ook al is het voor jou of je partner niet de eerste keer, met een nieuwe partner is het tóch weer nieuw.

Maar hoe zorg je er voor dat de eerste keer een geweldige ervaring voor jullie beiden is, waar je een fijne herinnering aan hebt? Oftewel, hoe moet je seksen? We geven je graag wat tips voor een fijne eerste keer sex.

 

 1. Zorg dat jullie niet gestoord worden. Zorg dat je alleen thuis bent of bedenk een andere fijne plek waar jullie ongestoord alleen kunnen zijn.
 2. Maak het gezellig en knus, zorg voor een relaxte sfeer. Kaarsjes (voorkom mogelijk gevaarlijke situaties!) en fijne rustige muziek kunnen daarbij helpen.
 3. Ben je bang dat je te snel klaar komt dan kun je jezelf vooraf aftrekken waardoor je alvast wat druk en spanning kwijt kunt raken. Was jezelf, want achtergebleven sperma kan voor een zwangerschap zorgen.
 4. Het voorspel is belangrijk. Knuffel, streel en kus elkaar.
 5. Voordat je in haar gaat is het belangrijk dat haar vagina vochtig genoeg is. Ga tijdens het voorspel steeds dichter naar haar vagina. Streel haar, vinger haar (zachtjes), kus haar.
 6. Zorg dat je weet hoe je 'n condoom om doet. Het is niet erg als het niet supersnel gaat, maar het is fijn als je zeker van jezelf bent en weet hoe het werkt. Het is niet vreemd om vooraf te oefenen met een condoom omdoen, zodat je weet hoe je veilig en goed een condoom omdoet. Een gebruiksaanwijzing condooms en handige tips vind je hier.
 7. Als je voelt dat je een orgasme gaat krijgen (klaarkomen) probeer dan even een pauze in te lassen. Dat kan op verschillende manieren: schakel even terug naar het strelen, zoenen en knuffelen, verwen haar met een speeltje (bijvoorbeeld een kleine vibrator) of haal iets lekkers zoals wat fruit.
 8. Als je bij haar naar binnen gaat, doe dat dan vooral voorzichtig en teder. Let goed op haar reactie, als ze 'stop' (of iets dergelijks) zegt, stop dan ook direct.
 9. Als je in haar bent beweeg dan heel teder en rustig. Hard stoten is voor later, zorg dat je niet overhaast, geniet van het moment.
 10. Als je voelt dat je gaat klaarkomen en je wilt het nog even uitstellen, probeer dan aan onaangename dingen te denken om even je gedachten te verzetten. Merk je dat dit je veel moeite kost, lees dan eens over de Durex Performa condooms, hiermee kun je vaak het klaarkomen uitstellen.
 11. Als je bent klaargekomen, kus haar, knuffel haar en vertel hoeveel je van haar houdt.
 12. Niet te lang wachten met uit de vagina gaan, de penis verslapt vaak snel na het orgasme en daardoor kan het condoom afglijden.
 13. Na de vrijpartij niet meteen het bed uit, maar houd haar nog even vast in je armen en geniet van elkaar.
 14. Als je voelt dat het condoom afglijdt of dat je weer een erectie krijgt, zeg haar dan zachtjes dat je je even opfrist en het condoom weggooit en dat je meteen bij haar terug komt.
 15. Als je weer bij elkaar kruipt kijk je haar in de ogen en vraag je haar of je nog iets voor haar kan doen: wil ze nog een 'toetje' (ook al is ze klaargekomen, vrouwen kunnen vaak nog een orgasme krijgen), samen iets drinken of nog even lekker in je armen liggen?
 16. Benieuwd welke condooms je kunt gebruiken voor de eerste keer? Bekijk ons assortiment!
 17. Weet je niet welke maat condoom je nodig hebt? Bekijk dan onze maattabel.

Nogmaals: de eerste keer perfect is zeldzaam. Maar dat is helemaal niet erg. Zorg dat jullie de tijd nemen en dat het in elk geval een fijne eerste keer wordt. Hoe beter je elkaar en elkaars lichaam leert kennen, hoe fijner de seks vaak wordt. Dus wanneer is het echt 'perfect'? Misschien wordt elke volgende keer wel 'perfecter'!

Geniet!

 

Meer informatie: