• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mr. Stiff en Mrs. Stiff

Mr. Stiff en Mrs. Stiff zijn gemaakt van natuurlijke Chinese kruiden die een libido verhogend effect hebben. De capsules gaan ongeveer 60 minuten na inname werken, de shot gaat na ongeveer 30 minuten werken. Beiden hebben een werking van enkele uren.

Wat maakt Mr. Stiff uniek?

Veel soortgelijke producten bevatten sildenafil dat tot verschillende bijwerkingen kan leiden. Mr. Stiff bevat enkel natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen. Omdat Mr. Stiff bovendien geen ingrediënten bevat die effect hebben op hart of bloedvaten is het gebruik van Mr. Stiff ook veilig in combinatie met alcohol. 

Merken
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Informatie over Mr. Stiff en Mrs. Stiff

Mr. Stiff is ontwikkeld om de seksuele activiteit te bevorderen zonder dat het de gezondheid schaadt. Met hulp van een aantal Chinese professoren in de traditionele Chinese geneeskunde is een formule ontwikkeld voor natuurlijke stimulatie van de seksuele activiteit. Mr. Stiff is niet speciaal bedoeld voor erectieproblemen, maar voor iedereen die een extra stimulans wil geven aan zijn of haar seksleven. Omdat Mr. Stiff 100% natuurlijk is, is het veilig te gebruiken voor iedereen.

Oplossing voor erectieproblemen

Als een man regelmatig moeite heeft met het krijgen van een erectie, spreken we van erectieproblemen. Erectieproblemen zijn een voorbeeld van seksuele problemen die op de lange termijn zelfs andere seksuele stoornissen kunnen veroorzaken. Er oplossingen beschikbaar die dit probleem op korte termijn kunnen verlichten zoals het gebruik van erectiepillen. De meeste erectiepillen verruimen de bloedvaten, waardoor bloed gemakkelijker naar de penis kan stromen. Doordat de bloedvaten zijn vergroot, kan het bloed ook gemakkelijker terugstromen, wat resulteert in een langere erectie. Het verkrijgen van een erectie met behulp van erectiepillen blijft een natuurlijke erectie maar worden de remmingen tijdelijk verzwakt.

Bijwerkingen van tradionele erectiepillen

Er zijn veel erectiepillen te koop die allemaal beloven de erectie te stimuleren. De meest voorkomende erectiepillen zijn gebaseerd op 'Sildenafil', dat oorspronkelijk werd gebruikt in de jaren 90 tijdens onderzoek naar de behandeling van 'Angina Pectoris'.

Mogelijke bijwerkingen van erectiepillen zijn:

 • kortademigheid
 • duizeligheid
 • misselijkheid
 • pijn op de borst
 • priapisme (langdurige en pijnlijke erectie).

De afgelopen jaren ook zijn er ook erectiepillen ontwikkeld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoals 'Maca', een plant uit Peru die de sexdrive op een positieve manier kan beïnvloeden. Mr. Stiff zijn erectiepillen met alleen natuurlijke ingrediënten.
We raden echter af om de Mr. Stiff erectiepillen te gebruiken bij hartproblemen, zwangerschap of als je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Combineer erectiepillen niet met andere medicijnen. Als je een hartaandoening hebt, is het verstandig om je arts te raadplegen voordat je erectiepillen gaat gebruiken. De huisarts kan met eenvoudige tests bepalen of erectiepillen de juiste oplossing zijn voor erectieproblemen. Neem gerust de ingrediëntenlijst van Mr. Stiff mee (zie de productpagina's)

Hoe gebruik je Mr. Stiff?

De Mr. Stiff erectiepillen mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. Als je de pillen combineert met voedsel en alcohol, kan het iets langer duren voordat je verschil merkt. Neem Mr. Stiff in op een niet al te volle maag. Mr. Stiff is veilig in combinatie met alcohol.
Mr. Stiff en Mrs. Stiff kunnen ook door vrouwen worden ingenomen om de seksuele activiteit te ondersteunen. We raden echter af om het te gebruiken als je zwanger bent.

 

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan