• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Latex vrije condooms

Bij Condoom Anoniem vinden we het belangrijk dat iedereen veilig en met plezier kan genieten van de intieme momenten samen. Als je overgevoelig bent voor rubber of latex of een latex-allergie hebt, kunnen gewone condooms van latex een branderig of naar gevoel geven. Daar hebben wij bij Condoom Anoniem de ideale oplossing voor: de latex vrije condoom. Neem gerust een kijkje door het gehele assortiment latex vrije condooms.

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Wat zijn latex vrije condooms?

Latexvrije condooms zijn condooms die gemaakt zijn van materialen zoals polyurethaan, polyisopreen of een combinatie van synthetische polymeren. Deze condooms zijn speciaal ontworpen voor mensen met een latex allergie of gevoeligheid voor producten met latex. Deze condooms zonder latex zijn een uitstekend alternatief voor de standaard condooms waar latex in verwerkt zit. 

Bieden Latex vrije condooms dezelfde bescherming?

Alle condooms in Europa moeten voldoen aan de wetgeving voor medische hulpmiddelen en zo ook de latex vrije condooms. Dit wordt aangegeven door het CE-logo op zowel de verpakking als de condoomverpakking zelf. De aanwezigheid van het CE-keurmerk garandeert dat de condooms grondig zijn getest volgens de ISO 4074-norm, zowel tijdens als na de productie. Voor latex vrije condooms geldt dezelfde kwaliteitsstandaard, waardoor ze even betrouwbaar zijn als standaard condooms.

Zijn latex vrije condooms hetzelfde in gebruik als standaard condooms?

Latex vrije condooms doe je op exact dezelfde manier om als standaard condooms. De andere materialen hebben geen invloed op het gebruik, wat betekent dat je met latex vrije condooms dezelfde vertrouwde bescherming geniet als met reguliere latex condooms. 

Latex vrije condooms van kwalitatieve bekende merken

Bij Condoom Anoniem vind je een uitgebreid assortiment condooms zonder latex van veel verschillende bekende merken:

Ons assortiment latex vrije condooms bestaat uit meerdere maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden. Daarnaast bieden wij ook het latex vrij probeerpakket aan als je nog niet weet welke latex vrije condoom je het prettigst vindt. 

Latex vrije condooms bestellen bij Condoom Anoniem

Bij Condoom Anoniem passen we de verpakkingsmethoden toe, afgestemd op jouw specifieke bestelling. Stevige enveloppen met bubbelfolie voor kleine pakketten, brievenbusdoosjes en solide bruine dozen voor grotere bestellingen. Elk pakket wordt discreet verzonden, zonder bedrijfsnaam of logo, waardoor de inhoud onbekend blijft voor de bezorger en jouw privacy gewaarborgd blijft.

Wat je betaalmethode bij Condoom Anoniem ook is, onze bedrijfsnaam of bestelgegevens verschijnen nooit op je bankafschrift. Zo blijft je aankoop volledig anoniem en privé, zelfs voor anderen die toegang hebben tot je bankafschriften!

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan