• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Condomerie Amsterdam

De Condomerie werd opgericht in 1987 in Amsterdam en haalde toen het nieuws omdat het 's werelds eerste condoomspeciaalzaak was. Daarmee bereikte de Condomerie haar doelstelling om condooms kopen uit de taboesfeer te halen. Met het bijzondere assortiment en opvallende etalage in het centrum van Amsterdam is de Condomerie een bekende toeristische trekpleister. 
Het interieur van de winkel is aangekleed met diverse kunstwerken en decoraties met als thema safe sex en erotiek. Ook vind je er novelties op condoomgebied. 

Condoom Anoniem

Condoom-Anoniem werd opgericht in 2004 in Eindhoven met het doel om het kopen van condooms voor iedereen -jong en oud- zo gemakkelijk, goedkoop en laagdrempelig mogelijk te maken. Iedereen kan in alle rust online condooms vergelijken en condooms via Internet bestellen. Condoom-Anoniem was de eerste webwinkel die condooms zonder verzendkosten in een volledig anonieme envelop per post verstuurde door heel Nederland en later ook België. 

Condoom-Anoniem opende in 2013 een winkel in Veldhoven, met daarbij een kantoor- en inpakruimte voor de Internet-bestellingen én magazijnruimte met vele rekken en pallets condooms, glijmiddel en massageproducten. Alle producten uit het uitgebreide assortiment worden dagelijks rechtstreeks vanuit het eigen magazijn verzonden met PostNL (voor Nederlandse klanten) en Bpost (voor Belgische klanten). In de condoomspeciaalzaak in Veldhoven kun je zonder afspraak terecht voor advies en voor condooms, glijmiddel en massageproducten, een beperkte selectie toys en professionele SOA-testen

Safe Shops aan de Dorpstraat 144 in Veldhoven (waarvan Condoom-Anoniem onderdeel is), is geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur.

Condomerie Amsterdam