• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Professionele SOA test zelf thuis testen

Condoom-Anoniem biedt je verschillende betrouwbare SOA testen aan om zelf een SOA test te doen. Je ontvangt een testkit met alle benodigde materialen en een duidelijke uitleg. 

Welke SOA-test moet ik doen? Welke soorten SOA's zijn er? 

Merken

SOA Test Advies

Het is belangrijk om de juiste (combinatie van) SOA Tests te doen. Ga naar de pagina SOA Test Advies om te bepalen welke test in jouw situatie geadviseerd wordt. 

Wanneer is een SOA test betrouwbaar?

Heb je seks gehad met onveilig contact? Wacht dan heel even tot de incubatietijd geweest is. Dit is de periode na het laatste onveilige contact waarna het mogelijk is om een specifieke SOA test uit te voeren. Bij elke SOA-test staat de incubatietijd vermeld. 

Als je een laboratorium SOA test bestelt, dan ontvang je een testkit met de benodigde materialen (voor zowel mannen als vrouwen) om zelf in alle rust een test af te nemen. Afhankelijk van de test kan dit bloed, urine of een uitstrijkje zijn. Ook vind je in de testkit de benodigde materialen om de test gratis naar een professioneel en betrouwbaar laboratorium te sturen.


Je SOA test wordt op exact dezelfde wijze geanalyseerd als een SOA test bij de GGD of je huisarts. Je kan de uitslag anoniem en discreet online opvragen. De uitslag is doorgaans bekend 24 uur nadat het laboratorium je pakketje heeft ontvangen.

SOA Test met spoed afhalen

Je kunt je SOA testen afhalen in onze winkel Safe Shops in Veldhoven (maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur, of op afspraak). Bij het afhalen van een SOA test hoef je geen gegevens achter te laten, je blijft anoniem. In onze winkel kun je contant of met PIN betalen (zonder herkenbare informatie op je afschrift).

Filteren

  • Prijs
    tot
  • Merken