• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief gratis standaard verzending en inclusief BTW.

Hoe je ook betaalt: op je bank-afschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bank-afschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld!

Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Betaalmethoden:

Condooms betalen met iDeal 

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode: Gebruik je internetbankieren bij één van Nederlands grootste banken, dan kun je met iDeal direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Meer weten over betalen met iDeal? Je bestelling wordt direct verwerkt!

 


condooms betalen met telefoon

Betaal met de telefoon door naar het 0900-betaalnummer te bellen. Dit kost € 1,00 per minuut (plus de kosten voor de telefoonmaatschappij). De computer laat je horen hoe lang je aan de lijn moet blijven om je bestelling te betalen. Zodra de betaling voltooid is wordt de verbinding automatisch verbroken. Je kunt met deze betaalmethode maximaal 80 euro betalen. Je bestelling wordt direct verwerkt.

 


Paypal betalen

Met PayPal is je e-mailadres je rekeningnummer en kun je real-time wereldwijd online betalen. Meer weten over Betalen met PayPal? Je bestelling wordt direct verwerkt. 

 


creditcards

Je kunt met diverse creditcards betalen. Je bestelling wordt direct verwerkt. 

 


PaySafeCard

Je kunt niet online betalen? Koop een Paysafecard bij een winkel bij jou in de buurt. Je betaalt in de winkel met contant geld of PIN en je ontvangt een bon met PIN-code. Daarmee kun je gemakkelijk je bestelling betalen in onze shop! Geen bankrekening of creditcard nodig!

 


Condooms achteraf betalen 

Kies voor achteraf betalen als je een mail met betaallink wilt ontvangen, waarmee je de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen betaalt met overschrijving of iDeal. Dit is mogelijk bij bestellingen van € 5,00 tot € 100,00. Onze vordering wordt direct overgedragen aan BILLINK. Binnen een aantal uren na het plaatsen van je bestelling ontvang je van BILLINK een mail met een betaallink. Zorg dat je tijdig betaalt om hoge extra kosten te voorkomen. Indien niet tijdig wordt betaald aan BILLINK brengen zij extra kosten in rekening en wordt uiteindelijk een incassotraject gestart. Dit gaat buiten ons bedrijf en buiten onze invloed om. Let op: BILLINK bepaalt of wij je bestelling met betaling achteraf mogen leveren. Je ziet direct na het plaatsen van de bestelling of de bestelling is geaccepteerd, of dat je een andere betaalmethode moet kiezen. 
Achteraf betalen is niet mogelijk als je je bestelling bij een PostNL afhaalpunt wilt ophalen.  

 


Overschrijving overboeking

Kies Bank overboeking als je de betaling zelf wilt overmaken naar onze bankrekening. Ons rekeningnummer bij ABN Amro vind je in de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt. De verwerkingstijd is afhankelijk van de bank 1 tot 2 werkdagen. 

 


contant betalen

Contant betalen kan als je naar onze winkel in Veldhoven komt, of door geld per post op te sturen. Kies bij het plaatsen van je bestelling voor 'Bankoverschrijving'. Vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Stuur bij liefst alleen biljetten. Voor het teveel betaalde bedrag wordt geen wisselgeld gestuurd, maar worden wel extra condooms bijgesloten in de bestelling. Indien je toch muntgeld stuurt, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een goed gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Safe Shops, Dorpstraat 144, 5504HM, Veldhoven (Nederland). Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.

 


Bancontact 

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België: Gebruik je internetbankieren bij één van de Belgische banken, dan kun je met Bancontact direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Op je afschrift komt géén herkenbare informatie waar te zien is dat je bij Condoom-Anoniem hebt besteld. Je bestelling wordt direct verwerkt!

 


rembours

Betalen aan de bezorger is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. PostNL rekent hier extra kosten voor welke we moeten doorberekenen (€ 12,95). Remboursbestellingen worden enkel in behandeling genomen als er ook een telefoonnummer wordt opgegeven, de bestelling wordt telefonisch gevalideerd vóórdat deze wordt verzonden. 

 


Pinnen

Betalen met PIN is mogelijk in onze winkel in Veldhoven.