• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief gratis standaard verzending en inclusief BTW.

Hoe je ook betaalt: op je bank-afschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bank-afschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld!

Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Betaalmethoden:

Condooms betalen met iDeal Bancontact

Gratis en geen herkenbare info op je afschrift!
iDeal
is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en Bancontact is dat in België. Op je afschrift zijn we anoniem: er komt geen Condoom-Anoniem op je afschrift te staan, niets over ons bedrijf, en ook geen info over de bestelling zelf. Gebruik je internetbankieren of Bank-app, dan kun je direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Je bestelling wordt direct verwerkt!
Meer info over betalen met iDeal

 


condooms betalen met telefoon 

Via de telefoonrekening, dus niets op je afschrift!
Betaal met de telefoon 
door naar het 0900-betaalnummer te bellen. Dit kost € 1,00 per minuut (plus de kosten voor de telefoonmaatschappij). De computer zegt hoe lang je aan de lijn moet blijven om je bestelling te betalen, daarna wordt de verbinding automatisch verbroken. Je kunt met deze betaalmethode maximaal 80 euro betalen. Je bestelling wordt direct verwerkt. Je betaling loopt via je telefoonrekening, er komt dus geen transactie op je bankafschrift te staan. Beschikbaar in Nederland tot maximaal € 50.

 


Paypal betalen 

Snel en geen herkenbare info op je afschrift!
Met PayPal is je e-mailadres je rekeningnummer en kun je real-time wereldwijd online betalen. Meer weten over Betalen met PayPal? Je bestelling wordt direct verwerkt. Vanwege de hoge kosten van een Paypal transactie (vaste transactiekosten plus een percentage van het bestelbedrag) zijn we genoodzaakt een bijdrage van 3% van het bestelbedrag te rekenen bij deze betaalmethode.  

 


creditcards Bpaid prepaid

Je kunt met diverse creditcards betalen, en ook met de Bpaid prepaid card die je kunt kopen bij Bpost (België). Op je afschrift komt géén herkenbare informatie waar te zien is dat je bij Condoom-Anoniem hebt besteld. Je bestelling wordt direct verwerkt!

 

 


PaySafeCard 

Betaal in de winkel contant of met PIN. Geen info op je afschrift!
Koop eerst een Paysafecard met contant geld of PIN bij een winkel bij jou in de buurt, of koop deze online. Je ontvangt een bon met een unieke PIN-code. Hiermee kun je jouw bestelling betalen in onze shop! Geen bankrekening of creditcard nodig, en geen enkele info op je bank-afschrift! 
Voor deze betaalmethode rekenen we 5% kosten (omdat Paysafecard 10% inhoudt van je betaling aan ons).

 


VVV cadeaubon condooms kopen

Betaal met de VVV Cadeaukaart. Geen info op je afschrift!
Koop eerst een VVV Cadeaukaart met contant geld of PIN bij een winkel bij jou in de buurt of online. Hiermee kun je jouw bestelling betalen in onze shop! Geen bankrekening of creditcard nodig, en geen enkele info op je bank-afschrift! Het is wettelijk geregeld dat je met een VVV kaart maximaal € 50 per keer kunt betalen. Als je een bestelling voor een hoger bedrag wilt afrekenen, neem dan contact op via chat of WhatsApp, we kunnen het bedrag dan splitsen zodat je het in delen kunt betalen. 
Voor deze betaalmethode rekenen we 5% kosten (omdat VVV 10% inhoudt van je betaling aan ons).

 


Apple Pay

Gratis! Betaal met Apple Pay. Geen info op je afschrift!
Apple Pay kun je gebruiken in combinatie met je iPhone of Apple Watch, je betaalt zo via je Apple Device. 

 

 


Google Pay

Gratis! Betaal met Google Pay. Geen info op je afschrift!
Google Pay kun je gebruiken in combinatie met je Google account en Android telefoon, er komt geen herkenbare info op je bankafschrift.

 

 


Condooms achteraf betalen Riverty  

Gratis en geen herkenbare info op je afschrift!
Kies voor achteraf betalen als je een mail met betaallink wilt ontvangen, waarmee je de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen betaalt. De factuur wordt direct overgedragen aan Riverty (voorheen AfterPay). Binnen een aantal uren na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Riverty een mail met een betaallink. Zorg dat je tijdig betaalt om hoge extra kosten te voorkomen. Indien niet (tijdig) wordt betaald aan Riverty brengen zij extra kosten in rekening en wordt uiteindelijk een incassotraject gestart. Dit gaat buiten ons bedrijf en buiten onze invloed om. Let op: Riverty bepaalt of wij je bestelling met betaling achteraf mogen leveren. Je ziet direct na het plaatsen van de bestelling of de bestelling is geaccepteerd, of dat je een andere betaalmethode moet kiezen. 
Achteraf betalen is niet mogelijk als je je bestelling bij een afhaalpunt wilt ophalen.  

 


Overschrijving overboeking 

Gratis en geen herkenbare info op je afschrift!
Kies Bank overboeking als je de betaling zelf wilt overmaken naar onze bankrekening. Ons rekeningnummer bij ING vind je in de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt. De verwerkingstijd is afhankelijk van de bank 1 tot 2 werkdagen. 

 


contant betalen

Gratis en niets op je afschrift!
Contant betalen
kan als je naar onze winkel in Veldhoven komt, of door geld per post op te sturen. Kies bij het plaatsen van je bestelling voor 'Bankoverschrijving'. Vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Stuur bij liefst alleen biljetten. Voor het teveel betaalde bedrag wordt geen wisselgeld gestuurd, maar worden wel extra condooms bijgesloten in de bestelling. Indien je toch muntgeld stuurt, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een goed gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Safe Shops, Dorpstraat 144, 5504HM, Veldhoven (Nederland). Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.

 


 

Pinnen  

Gratis en geen herkenbare info op je afschrift!
Betalen met PIN
is mogelijk in onze winkel in Veldhoven.