• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stimulerende middelen ter bevordering van de seks

Stimulerende producten om de zin in seks op te wekken of het hoogtepunt uit te stellen, voor hem, haar en hen.

Stimulerende middelen ter bevordering van de seks

Er bestaan veel producten in allerlei vormen als aanvulling of ter verbetering van de seks. Deze stimulerende producten of lustopwekkers zijn er als crèmes, druppels, gels, balsems, pillen en sprays, zowel voor hem als voor haar. Het ene product werkt lustopwekkend, een ander is juist orgasmevertragend. 

Uitstellen orgasme Stimulerende producten

Wat zijn stimulerende middelen?

Stimulerende middelen zijn producten met het doel de geslachtsdrift te stimuleren. Onder stimulerende middelen verstaan we lustopwekkers, maar ook producten die van invloed zijn op het orgasme. De stimulerende middelen kunnen de intieme delen verwarmen of juist verkoelen en gevoeliger of juist minder gevoelig maken.

Waarom stimulerende middelen gebruiken?

Stimulerende producten zijn niet alleen bedoeld voor wanneer je problemen ervaart in je seksleven. Sterker nog, veel stimulerende middelen worden gebruikt om het seksleven wat te upspicen. Er zijn diverse hulpjes voor betere prestaties en/of een intensere genotsbeleving. Ook wanneer je geen klachten hebt over je seksleven, kan het altijd nét iets heftiger, nét iets vaker en nét iets intenser.

Wat zijn lust-opwekkers?

Lustopwekkers worden ook wel Afrodisiaca genoemd, afgeleid van Aphrodite uit de Griekse mythologie, de godin van de liefde.

Deze lustopwekkende middelen zorgen voor meer zin in seks en geven je een boost voor betere prestaties en/of een intensere genotsbeleving. Seks maak je leuker, lekkerder en spannend door lustopwekkers te gebruiken.

Wat voor lustopwekkers zijn er?

In het assortiment van Condoom-Anoniem vind je een ruim assortiment aan lustopwekkers, zowel voor hem als voor haar.

Libidoverhogende producten voor haar zijn:

Libidoverhogende producten voor hem zijn:

Wat zijn orgasme-vertragende producten?

Orgasmevertragende middelen zijn er om het het hoogtepunt van de man nog even uit te stellen zodat jullie langer kunnen genieten. Dit uitstellen van de ejaculatie kan met behulp van speciale condooms, balsems of sprays. De spray of créme wordt aangebracht op de eikel en maakt deze minder gevoelig voor binnenkomende prikkels, waarmee vroegtijdige zaadlozing voorkomen kan worden.

  1. Hoe werken orgasme-uitstellende condooms?
    De meeste condooms voor langduriger plezier zijn aan de binnenkant van de top voorzien van een beetje crème met Benzocaïne of Lidocaïne. Deze toevoegingen komen vrij bij lichaamstemperatuur en geeft een licht verdovende werking op met name op de eikel. Op deze manier helpen deze condooms bij het uitstellen van de zaadlozing.
    Condoom Anoniem biedt diverse condooms met een soortgelijke werking: Durex Performa, Durex Mutual Climax (Orgasmic), EXS Delay en Pasante Infinity condooms.

    Er zijn echter ook condooms die op een natuurlijke wijze het orgasme kunnen uitstellen. Vaak zijn deze condooms voorzien van een wat dikkere top waardoor ze minder prikkels geven (Xceptionelle) of een ring om langer door te kunnen gaan (Fair Squared Max Perform). 

  2. Hoe werken delay sprays of wipes?

    Naast condooms biedt Condoom Anoniem ook andere producten die het hoogtepunt uitstellen, waardoor partners langer plezier kunnen hebben van seks vóórdat de gever klaarkomt. Zo zijn er diverse sprays zoals de EXS Delay Spray (Delay Spray +), Mr Stiff Stay Hard en diverse varianten van pjur zoals Superhero Performance Spray (Strong), maar ook een serum en doekjes. Verder hebben we nog een aantal oude Chinese middelen om het mannelijk orgasme uit te stellen (Pau Yuen Tong Balm en China Brush) en The Original BlackStone (Stone en Drops).

Wat is het beste product om het orgasme uit te stellen?

Het orgasme uitstellen kan met behulp van vele verschillende producten. De beschikbare middelen om een orgasme uit te stellen komen in vele varianten en samenstellingen. Daarnaast is het bereiken van een orgasme bij ieder persoon afhankelijk van diverse factoren. Of je nu snel of langzaam een orgasme wil bereiken, is niet aan één oorzaak te wijden. Het gaat onder andere om zowel lichamelijke/fysieke als mentale opwinding. De producten die Condoom Anoniem aanbiedt om het orgasme uit te stellen zijn meestal samengesteld uit ingrediënten die bijvoorbeeld de huid/eikel tijdelijk minder gevoelig te maken. 

Het ene product werkt beter voor persoon A, terwijl een ander middel om het orgasme uit te stellen weer voor persoon B goed werkt. De ene persoon is gevoeliger dan de ander, zowel fysiek als mentaal, wat het dus moeilijk maakt om een standaard antwoord te kunnen geven en het beste product aan te wijzen. 

Begin altijd met een kleine hoeveelheid en ervaar hoe het voor jou en je partner werkt. Dan kun je altijd meer of misschien zelfs minder gebruiken, totdat je de juiste hoeveelheid hebt gevonden om jouw orgasme uit te stellen.

Zitten er risico’s aan het gebruik van stimulerende middelen?

Mits de producten die wij op Condoom-Anoniem aanbieden op de juiste manier en volgens de gebruiksaanwijzing worden toegepast, zijn er geen risico's. Let wel; sommige producten kunnen wel bijwerkingen hebben zoals eventuele hoofdpijn of tijdelijke gevoelloosheid. Ons advies is dan ook om indien mogelijk met een kleine hoeveelheid te beginnen.

Overige stimulerende middelen

Naast de stimulerende producten op de website van Condoom-Anoniem zijn er heel veel andere producten verkrijgbaar. Condoom-Anoniem verkoopt deze producten niet omdat ze illegaal zijn in Nederland of omdat ze onder geneesmiddelen vallen en dat een hele andere tak van sport is dan medische hulpmiddelen zoals condooms.

Stimulerende middelen bestellen bij Condoom Anoniem

Afhankelijk van wat je bestelt, gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes voor de brievenbuszendingen. Voor de anonieme pakketpost gebruiken we stevige bruine doosjes. Voor al onze zendingen geldt dat deze altijd volledig anoniem zijn. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op dus de bezorger heeft geen idee wat de inhoud van de zending is of waar deze vandaan komt. 

Hoe je ook betaalt: op je bankafschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bankafschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld! Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Alle bestellingen die op werkdagen vóór 17:45u zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.