• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Condooms voor eerste keer seks

Grote kans dat je het moeilijk vindt om het juiste condoom uit te zoeken. Wij helpen jou hier graag bij! Hieronder vind je condooms en probeerpakketten die jou helpen bij het vinden van het juiste condoom. Lees ook onze tips over condooms kopen.

Hoe doe je een condoom om? Tips eerste keer seks

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Ga je voor de eerste keer seks hebben?

Waarschijnlijk vind je dat super spannend en heb je veel vragen! Bijvoorbeeld over welke condooms je moet hebben. Waar je condooms gaat halen. Hoe je een condoom veilig om doet. En nog veel meer. Ik ben Richard, oprichter van Condoom-Anoniem, en op deze pagina geef ik je daarom wat tips. Heb je nog vragen? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Welke condooms moet ik hebben voor de eerste keer seks?

Grote kans dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken als je op Internet condooms zoekt. Er zijn zo veel soorten condooms! Welke moet je hebben? Welke zijn veilig? Welke maat?
Een condoom gebruik je om twee belangrijke redenen:

 • het voorkomen van een ongewenste zwangerschap
 • het voorkomen dat een SOA (geslachtsziekte) kan worden overgedragen.

Als je voor de eerste keer seks gaat hebben zou ik daarom een standaard condoom aanraden. Speciale condooms kun je later altijd gaan proberen!

Goedkopere condooms zijn net zo veilig!

Dure condooms zijn niet veiliger dan goedkopere condooms. Condooms zijn officiële medische hulpmiddelen, en alle condooms moeten aan dezelfde eisen voldoen. Anders mogen ze niet verkocht worden in Europa. Iedereen kent het merk Durex, maar ook iedereen kent merken als Nike, Red Bull, Vodafone, McDonalds. Deze grote bedrijven geven veel geld uit aan reclame en sponsoring. Dat is één van de redenen waarom je meer geld voor zulke merken betaalt. Zijn andere merken dan minder goed? Nee, en zeker niet bij condooms, want elk merk condoom moet aan dezelfde wettelijke veiligheids-eisen voldoen.

Ga je voor de eerste keer condooms kopen en je hebt niet veel geld? Wees niet bang dat je met goedkopere condooms minder veilig bent.

Een paar tips voor goedkope condooms:

Kan ik écht anoniem condooms online kopen?

In 2004 begon ik met Condoom-Anoniem. Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om aan condooms te kopen. Dit is wat wij doen om het anoniem te doen:

 • Je kunt bestellen met je telefoon, tablet of computer, zonder dat anderen mee kijken.
 • Je condooms betalen kan op verschillende manieren. Natuurlijk zoals het bij alle webwinkels kan, maar bij ons kun je ook geld in een envelop met de post naar ons opsturen. En nog makkelijker: je kunt met elke telefoon betalen. Als je daarvoor kiest bel je een aantal minuten naar een telefoonnummer dat € 1 per minuut kost, totdat je bestelling is betaald. De kosten komen op de telefoonrekening, maar daarop zie je niet aan wie er betaald is. Betaal je met iDeal of overschrijving, dan zorgen we er ook voor dat er geen herkenbare informatie op je bankrekening te zien is!
 • Jij bepaalt hoe we je bestelling opsturen. Op de zending zetten we nooit onze (bedrijfs)naam en geen logo. Als je voor gratis verzending kiest, dan sturen we de meeste bestellingen in een luchtkussen-envelop met gewone post naar je toe. Aan de envelop kun je niet zien waar het vandaan komt, en ook niet wat er in zit. Je kunt het ook niet voelen door de bubbeltjesfolie in de envelop.
  Wil je het niet met gewone post bezorgd krijgen? Geen probleem: we kunnen je bestelling ook rechtstreeks (en anoniem natuurlijk) naar een PostNL afhaalpunt sturen. Daar kun je het dan zelf ophalen. Omdat we dan pakketpost moeten gebruiken, vragen we daarvoor een bijdrage in de verzendkosten.  
Je kunt natuurlijk ook gewoon condooms kopen bij een supermarkt, drogist of tankstation. Daar hoef je je niet voor te schamen. Als je condooms koopt mag je trots zijn op jezelf vind ik! Je denkt aan de gezondheid en toekomst van je partner en van jezelf, en neemt verantwoordelijkheid!
 

Condoom omdoen

Dit is een belangrijke. Een condoom moet je op de goede manier om doen om het veilig te laten zijn. Op de pagina hoe doe je een condoom om vind je meer informatie. Heb je nog nooit een condoom om gedaan? Jongens: oefen bij jezelf om een condoom om te doen! Als je het een paar keer geprobeerd hebt, dan gaat het makkelijker als je echt seks gaat hebben! Meiden: ook jullie zijn verantwoordelijk voor je eigen lijf. Oefen daarom ook hoe je een condoom om moet doen. Gebruik een banaan, komkommer, of iets anders. Probeer het samen met een vriendin, want het is leuk en vooral nuttig! Als je seks gaat hebben, dan zal je partner het ook fijn vinden als jij het condoom om kunt doen bij hem.

Welke maat condooms?

Bij de maat van een condoom is de omtrek (dikte) van de penis het belangrijkst. Voor de meeste jongens/mannen is een standaard condoom prima! Maar:

 • Zit een condoom (veel) te strak, of kost het moeite om het af te rollen? Dan heb je een ruimere (XL) condooms nodig.
 • Zit een condoom te los om te penis (als je een erectie hebt), kan het er dan makkelijk afglijden? Dan heb je waarschijnlijk een smallere (kleinere) condooms nodig. 
Als je hiermee te maken hebt, kies dan condooms die beter passen. Standaard condooms (die voor de meesten prima zijn) hebben een maat van 52 t/m 56mm (de breedte gemeten als het condooms plat ligt).
Meer info over de goede maat condooms kiezen, of check MeetJePenis.nu met je smartphone!
 
Vragen?
 
Mijn doel is om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan condooms te komen. Als je nog vragen hebt, dan help ik je graag verder! Je kunt me bereiken via:
 • e-mail: [email protected]
 • telefoon: 040-255 44 94
 • whatsapp chat: 06-1110 4004
 • live chat op de website

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan