• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat voor condoom heb ik nodig?

Wat voor condoom je moet hebben lijkt misschien lastig. Zeker als je voor de eerste keer condooms gaat kopen en op Internet heel veel soorten condooms vindt. Daardoor vind je het misschien moeilijk om te kiezen. Maar geen zorgen: het is niet zo moeilijk. De belangrijkste 3 tips bij de eerste keer condooms kopen, en waarover je hier meer info vindt:

  1. Standaard condoom kiezen, of een andere maat? 
  2. Oefen bij jezelf, zodat je weet: Hoe doe ik een condoom om? en wat voelt prettig?
  3. Geniet van elkaar, en ga dan pas experimenteren met 'speciale' condooms.

 

1. Standaard condoom, of groter of juist kleiner?

Bij condooms is de omtrek van de penis belangrijker dan de lengte. Condooms zijn heel rekbaar en voor de meeste jongens/mannen is een standaard maat condoom prima. Toch kan een condoom in de juiste maat meer comfort en veiligheid bieden. Je kunt daarom eerst eens condooms in de standaard maat proberen, of éérst een keer je omtrek meten en direct condooms kiezen die bij jouw omtrek passen. Tegenwoordig kun je ook makkelijker je penis meten met je smartphone.  

  • Proberen? Bestel het voordelige "Eerste condooms probeerpakket"  met standaard condooms, en een paar strakkere en ruimere condooms.
    (als je bestelt: dit komt in een envelop zonder afzendernaam en zonder info over de inhoud. Op je afschrift komt geen herkenbare informatie. Niets op je afschrift? Kan ook: betaal via de telefoon.)
  • Eerst meten? Lees dan deze pagina over "Welke maat condoom moet ik hebben?"

 

2. Oefenen met een condoom

Als je je eerste condooms hebt en je bent een jongen: doe eens een condoom om doen als je alleen bent. Je ontdekt hoe het makkelijk afrolt en hoe het voelt. Als je met een partner bent is het fijn als je al weet hoe het condoom om moet en hoe het voelt. Ben je een meisje: doe dan eens een condoom om bij een banaan of komkommer. Hier vind je de handleiding voor condooms.


 

3. Speciale condooms proberen

Fabrikanten bedenken allerlei variaties voor condooms. Kleuren en smaakjesribbeltjes en nopjes, extra stimulerend of condooms om het orgasme uit te stellen. Zo kun je weer nieuwe dingen proberen. Maar dat is voor later!  Niets dus om je zorgen over te maken. 

Vragen? Neem contact met ons op via mail, chat, WhatsApp of telefoon. We helpen je graag verder.