MeetJePenis

  • Geplaatst op
MeetJePenis

Ga met je smartphone naar www.MeetJePenis.nu en bepaal jouw ideale maat condooms!
Met deze website, speciaal voor mobiele telefoons, kun je meten welke maat condooms je nodig hebt om veilig én fijn van seks te kunnen genieten. MeetJePenis.nu geeft je uitleg en informatie bij jouw persoonlijke advies.

Ga met je smartphone naar www.MeetJePenis.nu en bepaal jouw ideale maat condooms!
Met website, speciaal voor mobiele telefoons, kun je meten welke maat condooms je nodig hebt om veilig én fijn van seks te kunnen genieten. MeetJePenis.nu geeft je uitleg en informatie bij jouw persoonlijke advies. 
Met een goed passend condoom krijg je het rubbertje makkelijker om, knelt het niet en de kans op scheuren is veel kleiner. Ook een condoom dat te los zit is dan verleden tijd! 

 

Meet je penis met je mobiel

Niet de lengte, maar de breedte telt!

Om de juiste condoommaat te vinden kunnen Nederlandse mannen voortaan hun penis meten met hun smartphone. Op de mobiele website MeetJePenis.nu kunnen mannen met hun telefoon de breedte van hun penis opmeten door die op een digitale liniaal te leggen. Met behulp van zeven verschillende kleurcodes die staan voor verschillende breedtematen krijgen de mannen een advies inclusief een extra uitleg over condoommaten. MeetJePenis.nu is een initiatief van de oprichter van Condoom-Anoniem; Veldhovenaar Richard Spooren.

 

Juiste maat is veiliger

Al is het een website met een knipoog, de gedachte erachter is serieus. Richard Spooren wil mannen bewust maken van het belang van een passend condoom. Volgens de condoomspecialist is het belangrijk dat mannen de juiste maat condooms gebruiken. Condoom-Anoniem krijgt dagelijks vragen over condooms die afglijden tijdens het vrijen of mannen die hun erectie verliezen zodra ze een condoom omdoen.  Met de juiste maat condoom kan vrijen fijner én veiliger worden. Als het voorbehoedsmiddel te strak zit, krijgt de gebruiker het niet goed om, geeft het een knellend gevoel en is de kans op scheuren groter. Een condoom dat te ruim is, kan tijdens het vrijen afglijden.  In beide gevallen is het risico op SOA’s of zwangerschap groter.

 

Durex slaat de plank mis

Steeds meer fabrikanten maken XL-condooms en ze worden steeds meer verkocht. Zo bleek uit een recent onderzoek dat er 85% meer XL-condooms worden verkocht dan vijf jaar geleden. Veel mensen denken ten onrechte dat de penislengte de maat van het rubbertje bepaalt, maar het gaat juist om de omtrek. Ruim 60% van de condoomgebruikers kan prima een gewoon condoom gebruiken, maar anderen hebben veel voordeel bij een smaller of juist een ruimer condoom. Zelfs een merk als Durex slaat de plank mis: de condooms met de naam Durex XL Power hebben nagenoeg dezelfde omtrek als de meeste andere condooms van dit merk.

Op MeetJePenis.nu worden geen condooms verkocht. Naar aanleiding van het advies wordt verwezen naar verkooppunten in diverse landen. Er is er ook een Engelse versie van de site: MeasureYourPenis.today.