• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope condooms

Omdat Condoom-Anoniem het zo gemakkelijk en voordelig mogelijk wil maken om condooms te bestellen, hebben we een aantal betaalbare condooms voor je op een rijtje gezet. Deze worden anoniem naar je verzonden in een blanco envelop. Condoom Anoniem rekent geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland!

Belangrijke informatie: Condoom maat kiezen

Meer: Alle condooms

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Goedkope condooms voor iedereen

Condoom Anoniem biedt een ruim assortiment aan goedkope condooms. Op deze manier ligt anticonceptie voor iedereen binnen handbereik. De missie van Condoom Anoniem is om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om aan condooms te komen, voor een lage prijs en zonder ongemakkelijke momenten in de winkel. Goedkope condooms passen binnen dit doel.

Niet inleveren op de kwaliteit

Goedkope condooms zijn net zo goed als dure merkcondooms. Condooms vallen wettelijk onder 'medische hulpmiddelen' en daarom zijn er uitgebreide regels voor het product, de verpakking en de verplichte bijsluiter. Condooms krijgen een CE-markering als deze door een daarvoor aangewezen instantie zijn getoetst aan de wettelijke eisen. Goedkopere condooms voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als duurdere condooms. Condooms die aan de nieuwe Europese kwaliteitsnorm voldoen, zijn te herkennen aan het bekende CE logo op de verpakking, folie of bijsluiter.

De betekenis van het CE-merk (ook wel: CE-kenmerk of CE-teken) is: "dit product voldoet aan de wet".  Met de CE-markering geeft de producent aan dat het product voldoet aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU richtlijnen. 

Producten zonder CE-markering mogen niet worden verhandeld op de Europese markt, ook al voldoen ze aan de eisen. Ook producten die buiten de EU zijn gemaakt, moeten voorzien zijn van een CE-markering alvorens ze worden toegelaten tot de Europese markt. Eigenlijk is de CE-markering een soort paspoort om toegelaten te worden tot de markt. 

Goedkope condooms in alle soorten en maten

In ons assortiment hebben we condooms van onder andere EXS en Pasante, beiden net als Durex Engelse aanbieders. Deze condooms hebben dezelfde kwaliteit maar zijn echt stukken goedkoper dan de condooms van het meest bekende condoommerk. Naast diverse condoommerken bieden we ook verschillende maten condooms, condooms met extra stimulatie zoals ribbels, en praktische probeer- en testpakketten. 

Goedkope condooms koop je bij Condoom Anoniem

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes voor de brievenbuszendingen. Voor pakketpost gebruiken we stevige bruine doosjes. Voor al onze zendingen geldt dat deze altijd volledig anoniem zijn. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op dus de bezorger heeft geen idee wat de inhoud van de zending is of waar deze vandaan komt. 

Hoe je ook betaalt: op je bankafschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bankafschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld! Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.

 

 

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan