• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Condooms met extra glijmiddel

Glijmiddel zorgt voor nog gevoeligere en lekkerdere seks. Vrijwel alle condooms zijn voorzien van een kleine hoeveelheid glijmiddel om het gebruik en comfort te vergroten. Zoals de naam al doet zeggen, hebben condooms met extra glijmiddel meer glijmiddel dan reguliere condooms, waardoor het een populaire optie is onder mensen die snel last krijgen van droogheid of irritatie tijdens het vrijen.

Informatie over glijmiddelAlle glijmiddelen 

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Verhoogd comfort en genot

De condooms met extra glijmiddel zorgen voor een soepelere en comfortabelere ervaring tijdens seks. Het toegevoegde glijmiddel, vrijwel altijd op water- of siliconenbasis, vermindert wrijving en biedt een fijne sensatie. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabeler gevoel voor beide partners, maar verhoogt ook het genot door een zachtere en meer plezierige ervaring te bieden. Wil je zelf kiezen hoeveel extra glijmiddel je nodig hebt? Kies dan een los glijmiddel in een flesje of tube zodat je zelf kunt doseren.

Verzachting van irritatie bij intimiteit

Als je snel last krijgt van droogheid of irritatie tijdens seksuele activiteit, zijn condooms met extra glijmiddel een fijne optie. Het toegevoegde glijmiddel vermindert de kans op droogheid, wat resulteert in meer comfort en minder kans op irritatie. Het verzacht de irritatie en maakt de intimiteit zorgelozer en plezieriger.

Condooms met glijmiddel op waterbasis

Condooms met glijmiddel op waterbasis zijn zeldzaam. Vrijwel altijd wordt glijmiddel op siliconenbasis aangebracht op een condoom omdat dit glijmiddel minder snel opdroogt en langer glad blijft. Wil je geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken, dan bieden we ook droge condooms zonder glijmiddel aan, die je zelf kunt combineren met een glijmiddel op waterbasis.

Condooms met extra glijmiddel voor verschillende diktes

Condooms zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen, maar ook in allerlei verschillende diktes. Hoe dunner het condoom, hoe minder je van het condoom merkt. Zo bestaat ons assortiment condooms met extra glijmiddel uit standaard dikte condooms, dikkere condooms, dunne condooms en ultra dunne condooms. 

Condooms met extra glijmiddel koop je bij Condoom Anoniem

Afhankelijk van je bestelling, gebruiken we verschillende methoden voor de verpakking. We maken gebruik van stevige enveloppen met bubbelbescherming om de inhoud te beschermen en discreet te houden, brievenbusdoosjes voor gemakkelijke verzending door de brievenbus en stevige bruine dozen voor pakketpost. Elke zending van Condoom Anoniem is volledig anoniem, zonder bedrijfsnaam of logo's. Hierdoor blijft de inhoud onbekend voor de bezorger, waardoor discretie gewaarborgd blijft.

Ongeacht je betaalmethode, onze bedrijfsnaam verschijnt nooit op je bankafschrift en ook niet de details van je bestelling. Zo blijft je aankoop volledig anoniem en privé voor anderen die toegang hebben tot je bankafschriften!

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan