• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stimulerende producten voor haar

De lustopwekkers voor haar van Condoom Anoniem helpen haar om het plezier te vergroten en intieme ervaringen naar nieuwe hoogtes te brengen. Er bestaan veel producten in allerlei vormen ter verbetering van de seks. Zo zijn er crèmes, druppels, gels voor haar. Bekijk hieronder onze gehele collectie stimulerende middelen voor haar.

Uitstellen orgasme Stimulerende producten

Merken
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Aantal in verpakking
Vegan

Waarom als vrouw lustopwekkers gebruiken?

Net als voor de man zijn er voor de vrouw redenen om stimulerende producten zoals lustopwekkers te gebruiken. Als vrouw kun je namelijk ook veel aan je hoofd hebben, waardoor je minder relaxt seksueel actief kunt zijn. Factoren die van invloed kunnen zijn op je libido zijn bijvoorbeeld stress, menstruatiecyclus, anticonceptie etc.. Maar lustopwekkende en/of stimulerende producten kun je ook inzetten om je seksleven wat spannender te maken.

Deze lustopwekkers zijn er voor haar

In het assortiment van Condoom-Anoniem vind je een ruim assortiment aan lustopwekkers, zowel voor hem als voor haar.

Libidoverhogende producten voor haar zijn:

De verschillen tussen lustopwekkers voor haar en hem

Daar waar stimulerende producten voor de vrouw vaak libido verhogende middelen zijn, bestaan er voor de man ook mogelijkheden om het hoogtepunt uit te stellen. Orgasmevertragende producten voor de vrouw bestaan niet. Ook op zoek naar stimulerende middelen voor hem? Bekijk hier ons assortiment Lustopwekkers voor hem.

Wat zijn de risico’s voor lustopwekkers voor haar?

Wanneer de stimulerende producten van Condoom Anoniem correct en volgens de instructies worden gebruikt, zijn er geen risico's. Het is wel belangrijk om op te merken dat enkele producten mogelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals lichte hoofdpijn of tijdelijke gevoelloosheid. We raden aan om met een kleine hoeveelheid te starten.

Lustopwekkers voor haar bestellen bij Condoom Anoniem 

Afhankelijk van je bestelling gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (om bescherming te bieden en de inhoud te verbergen), of brievenbusdoosjes voor zendingen die door de brievenbus passen. Voor pakketpost gebruiken we stevige bruine dozen. Alle zendingen zijn volledig anoniem; er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op, waardoor de bezorger geen idee heeft van de inhoud of herkomst van de zending. 

Bij betaling wordt onze bedrijfsnaam nooit vermeld op je bankafschrift, evenmin als de inhoud van je bestelling. Zo blijft je aankoop discreet en onherkenbaar voor anderen die toegang hebben tot je bankafschrift. 

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:45 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden!  

Filteren

  • Prijs
    tot
  • Merken
  • Aroma / smaak
  • Glijmiddel
  • Speciale eigenschappen
  • Aantal in verpakking
  • Vegan