Pjur Glijmiddel is gecertificeerd als medisch hulpmiddel

Pjur Glijmiddel is gecertificeerd als medisch hulpmiddel

De glijmiddelen van Pjur zijn erg populair. Niet voor niets, want het merk is vooruitstrevend, innovatief en altijd op zoek naar de beste formules voor jou.

Pjur glijmiddel is ook een gecertificeerd medisch hulpmiddel

Glijmiddelen worden veel gebruikt in de slaapkamer. Handig en fijn voor gemeenschap, maar ook bij masturberen. Voorheen behoorde glijmiddel tot de categorie eenvoudige cosmetica, maar Pjur heeft als professioneel A-merk in glijmiddel als een van de eersten ter wereld al haar glijmiddel laten certificeren in de categorie medische hulpmiddelen. En dat is op zich geen gekke verandering, want de meeste glijmiddelen worden op én in het lichaam gebruikt, waar ze vaak ook blijven. 

 

Pjur Glijmiddel met medische classificatie

Het CE-logo kom je op heel veel producten tegen. Het betekent dat het artikel voldoet aan bepaalde Europese richtlijnen. Voor allerlei soorten producten bestaan aparte richtlijnen. Glijmiddelen moeten voldoen aan de Europese Verordening Medische Hulpmiddelen (MDR). 

Het zorgt ervoor dat alle glijmiddelen moeten voldoen aan strenge gezondheids-, veiligheids- en milieunormen. En dat is alleen maar goed. Je kunt checken of deze producten voldoen aan de normen aan de CE-markering op de verpakking. Er moet ook een nummer onder of naast staan, welke duidt op de Notified Body: de organisatie die de controle uitvoert op het product. 

 

Pjur glijmiddel en producten

Pjur is een vooruitstrevend en zeer innovatief merk, vooral in glijmiddel en hebben de certificeringen voor hun producten al geruime tijd op orde! Pjur producten worden gemaakt op basis van zowel water- als silliconenbasis. Van ‘normaal’ glijmiddel tot gljimiddel speciaal voor anaal gebruik, en van glijmiddel met verzorgende eigenschappen tot producten die helpen bij het uitstellen van het orgasme van de man. Pjur heeft het allemaal. 

Bij Pjur staat kwaliteit en het gebruik van alleen de beste ingrediënten centraal. Daarom hebben Pjur glijmiddellen en andere Pjur producten nooit smaak- en kleurstoffen. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar verbetering en doen ze ontzettend veel onderzoek naar nieuwe mogelijkheden. Hierdoor hebben zij als eerste een vertragingsmiddel kunnen ontwikkelen zonder benzocaïne, zoals de Pjur SuperHero Performance spray. Uiteraard vind je al deze producten bij Condoom Anoniem. 

 

Pjur ook erg populair bij professionals

Bij professionals in de sexindustrie is Pjur ook een erg gewild merk. Omdat Pjur altijd rekening houdt met de gevoelige huid, zorgen hun glijmiddelen en andere producten voor een fijne ervaring voor iedere huid. Hun producten zijn geschikt voor iedere dag, dus of je nu per week een verpakking gebruikt of daar langere tijd mee doet, Pjur is voor iedereen.

Benieuwd naar het assortiment Pjur producten bij Condoom Anoniem? Neem op je gemak een kijkje en mocht je vragen hebben, onze klantenservice staat bijna dag en nacht voor je klaar via Whatsapp, mail, telefoon of de chat-knop op deze pagina.