Halloween

 • Geplaatst op
 • Door Nathalie
Halloween

Halloween, we kennen het allemaal, maar wat betekent het eigenlijk?

Halloween

 • Elk jaar op 31 oktober wordt Halloween gevierd, maar waarom en wat betekent het eigenlijk? 

Halloween betekent ‘’de avond voor Allerheiligen’’, de dag waarop men de doden herdenkt. Uit angst of uit sympathie voor de overleden familieleden, zetten ze iets lekkers (treat) voor hun deur. Ze geloofden dat, als geesten iets te eten aantroffen ze hen met rust zouden laten, en zelfs zouden zegenen. De mensen die geen eten bij de deur plaatsten werden vervloekt (trick).

Vooral in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland vieren ze Halloween. Maar de laatste jaren is dit feest ook in Europa populairder geworden. Er worden griezeltochten georganiseerd en pretparken bieden speciale Halloween-avonden. Ook gaan op deze dag kinderen langs de deuren en worden huizen griezelig versierd met pompoenen en spinnenwebben.

Wanna bite?

Halloween is een ideale tijd om wat uit te spoken! Behalve met passende themaverkleedpartijen, kun je ook wat extra spanning in je seksleven brengen door te experimenteren met vreemde en wonderlijke posities of spannende speeltjes. Op zoek naar seksspiratie? Wij helpen je graag!
 

Trick or Treat

Tijdens Halloween is het gebruikelijk om personen de keuze te geven tussen een plagerijtje (trick) of iets lekkers (treat). Wil jij je partner met iets leuks verrassen op deze griezelige feestdag? Dan kan dat in de vorm van een spannende massage of onze Halloween condooms. Versier en plaag je partner met spannende speeltjes zoals een veer, zweep, handboeien of een blinddoek

Of moeten bij jou de spinnenwebben nodig geragd worden? En heb je zin om te experimenteren met verschillende seksposities? Prikkel je fantasie en ga de uitdaging aan met de condooms met seksstandjes.

Met de volgende drie griezelig goede seksstandjes vieren jullie Halloween op je eigen manier.
(Onderstaande standjes suggereren seks tussen een vrouw of een persoon met een vagina en een man of een persoon met een penis, maar natuurlijk kan iedereen, met gebruik van de juiste accessoires, genieten van onderstaande standjes)

 1. Apple Bobbling - een typisch Halloweenspel waarbij men een appel uit een bak met water moet happen
  Dit standje lijkt veel op het klassieke standje 69 maar dan met een leuke twist. Ga in een normale kop-staart-positie liggen en rol dan op je zij. Eventueel kun je er (beiden) nog een (kleine) vibrator aan toevoegen voor extra spanning.
 2. Pumpkin Spice - een specerijenmengsel voor bijvoorbeeld pumpkin pie
  Dit standje is genoemd naar een typisch Halloween product voor het 'upspicen' van je je gerecht. Ga schrijlings (met een been aan elke kant) op je partner zitten en houd de schouders vast voor maximale controle.
 3. Riding the broomstick - het vervoersmiddel van heksen
  De naam spreekt voor zich. Dit standje is een variant op de Cowgirl waarbij de ontvanger bovenop zit. De gever gaat in een krabpositie (achterover steunend op handen en voeten) zitten en de ontvanger klimt daar bovenop. Zo vliegen jullie samen door een wervelwind van spanning en seksuele sensatie. Erg intiem en ook nog een hele goed workout! Voor nog een extra dimensie kan er een vibrerende ring gebruikt worden.