• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalen met iDEAL

Betaal condooms, glijmiddelen en speeltjes veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.

iDEAL betaleniDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde methode als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen en je kiest je bank. Vervolgens kom je op het scherm van je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Op werkdagen kunnen we je bestelling dan direct verzenden!

Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met iDEAL? 
Iedereen die kan Internetbankieren bij zijn/haar bank, kan bij Condoom-Anoniem gratis betalen met iDEAL.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? 
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vind je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug. Natuurlijk anoniem: bij de transactie op je rekeningafschrift of in je internetbankieren zie je niet dat de betaling aan condoom-anoniem is gedaan. We laten je betaling via een Stichting lopen zodat op je afschrift niet te zien is dat je bij ons hebt besteld. 

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien? 
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Mochten er problemen zijn met je betaling of je bestelling, neem dan contact met ons op, we zorgen altijd voor een oplossing!

Is betalen met iDEAL hetzelfde als Rabo Direct Betalen? 
Met iDEAL kunnen consumenten van meerdere banken betalen op internet. Het verschil in betaalmethode is alleen dat je de Rabobank selecteert. Betalen met iDEAL komt verder overeen met Rabo Direct Betalen.

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.