• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SOApoli Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test - professionele laboratorium test

€64,95

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Bestel voor 17:45 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Als je een SOA-test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Deze professionele combinatie zelftesten chlamydia-gonorroe-trichomonas geeft snel zekerheid en kun je in alle rust thuis afnemen.

Als man vang je urine op en als vrouw neem je een vaginale uitstrijk. Selecteer de gewenste test.

Je ontvangt het pakket in een discrete verpakking. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die je stap voor stap uitlegt hoe je de test moet afnemen.

Vervolgens activeer je je test met een unieke code. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid de Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt, doorgaans binnen 3 werkdagen nadat je de test ingezonden hebt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Wanneer testen?
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia, gonorroe en Trichomonas hebben een incubatietijd van 14 dagen.

Deze SOA test bevat:

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing over het afnemen van de test
  • Een speciaal wattenstaafje met opbergbuisje indien je de test wil nemen van de vagina.
  • Een urinebuisje om een kleine hoeveelheid urine te verpakken (indien je als man de test wilt afnemen)
  • Een eenvoudig Lab-formulier
  • Speciale medische envelop voor verzending van de test rechtstreeks naar het laboratorium (gratis). 

Het wattenstaafje of urinemonster stuur je in de speciale bijgesloten envelop gratis en rechtstreeks naar een gecertificeerd medisch diagnostisch laboratorium.

Vanuit Nederland: (gratis) via PostNL

Vanuit België: Vanuit België: (niet gratis) via Bpost, stuur de envelop gefrankeerd (zonder priority of extra snelle levering) naar:
Medisch laboratorium Dr. Stein & Collegae
Postbus 31
3680 MAASEIK

Het laboratorium bepaalt vervolgens de uitslag.

Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in het adviseren en testen bij SOA-poli van de GGD in de functie van sociaal-verpleegkundigen, geven de uitslag gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode pakketpost waarbij je de zending kunt halen bij een postpunt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven (NL).

Gratis SOA test advies

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom Anoniem verkoopt deze goedkopere tests niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn