MISTER SIZE condooms: ultra dunne condooms in 7 maten

  • Geplaatst op
  • Door Richard Spooren
MISTER SIZE condooms: ultra dunne condooms in 7 maten

MISTER SIZE condooms zijn het beste uit twee werelden: ultra dunne condooms van slechts 50 micron dun. én verkrijgbaar in 7 verschillende maten, zodat het altijd perfect past: nooit te strak en nooit te los!

In 2008 bracht Condoom-Anoniem MY.SIZE condooms naar Nederland. In 2020 komt MISTER SIZE: ultra dunne condooms in 7 maten! Daarmee geven we antwoord op de meest gestelde vraag: "Ik heb eindelijk een perfect passend condoom gevonden, maar is er ook een extra dun condoom in mijn maat?". 

 

MISTER SIZE condooms zijn condooms op maat, en 20% dunner voor een optimaal gevoel!

Ultra dunne condooms maten

 

De dunste condooms in mijn maat?

De laatste jaren komen verschillende condoommerken met ultradunne condooms tot 50 micron dun (dat is 0,05mm dun). Zoals Durex Invisible, Pasante Silk Thin, EXS Nano Thin en Lelo HEX.  Maar allemaal in één standaard breedtemaat (de nominale breedte).

MISTER SIZE maakt seks met condoom helemaal perfect:

  • - Ultra dun voor een maximaal gevoel
  • - In 7 maten, dus nooit te strak of te ruim
  • - zacht en transparant natuurrubber latex
  • - met glijmiddel
  • - Duitse kwaliteit en zekerheid, CE gecertificeerd

 

Welke maat condoom moet ik hebben?

De juiste condoommaat vind je ongeveer op dezelfde manier als de juiste schoenmaat: je meet je maat, in dit geval de omtrek van de penis in erectie. Dan kun je de bijbehorende condoommaat vinden in de maattabel. Toch kan het dan slim zijn om wat condooms te passen, die bij die maat horen. Net zoals je met schoenen zou doen. Daarom is er ook een Mister Size paspakket (als je ultra dunne condooms wilt), en een MySize paspakket (gewone condooms). 

 

De beste condooms voel je nauwelijks!

Wij van Condoom-Anoniem en MISTER SIZE doen er alles aan zodat je heerlijk kunt genieten van seks met een condoom. Daarom heeft Jan een condoom ontwikkeld dat perfect past en met zijn amper waarneembare dikte (0,05mm) nauwelijks voelbaar is en een unieke ervaring geeft. Intens als nooit tevoren en nog steeds veilig!

Jan Vinzenz Krause en Richard Spooren

Jan Vinzenz Krauze, oprichter MISTER SIZE, en Richard Spooren, oprichter Condoom-Anoniem.nl

 

De innovatie die Jan Vinzenz Krause met MY.SIZE begon, wordt voortgezet met super dunne condooms van het merk MISTER SIZE. Er is speciaal een nieuw merk gecreëerd dat niet vooral op mannen is gericht, maar juist ook op stellen en vrouwen. Want wie kiest voor veilig vrijen, wil óók fijn vrijen: je wilt niet kiezen tussen veiligheid en gevoel. Je wilt het allebei!

 

MISTER SIZE condooms zijn er in zeven verschillende maten, en de dikte is tot een minimum beperkt! Hierdoor zijn MISTER SIZE condooms nauwelijks merkbaar.

 

Zoek je dunne grotere condooms? Dan heeft MISTER SIZE ultra dunne condooms in maat 60, 64 en 69. 
Zoek je dunnere en strakkere condooms? Dan zijn er nu ultra dunne condooms in maat 47 en 49. En dan zijn er nog de maten 53 en 57 tussen in, dus MISTER SIZE past altijd!

 

Een nieuw bijzonder kenmerk is de verpakking van MISTER SIZE: deze is zo ontworpen dat je met het doosje een inschatting kunt maken welke maat het beste past. De donkere band rondom het doosje toont de breedte waarvoor het condoom geschikt is. Dat is handig als je moet kiezen in een winkel, maar niet online. Door de omtrek van de penis in erectie te meten, kun je een goed advies voor jouw best geschikte maat condoom bepalen!

 

Lees hier meer over Welke maat condoom heb ik nodig? en Zijn dunne condooms veilig?