Sex tijdens de menstruatie?

Tampons voor sex tijdens menstruatieHoewel het geen kwaad kan, vinden sommigen het onhygiënisch om sex te hebben als je ongesteld bent. En de maandelijkse periode beperkt sommige vrouwen ook in het sporten en zwemmen, of een bezoek aan de sauna wordt even uitgesteld.

Beppy Wet Comfort Tampons zorgen er voor dat je ook tijdens je menstruatie zorgeloos kunt genieten van seks en alle andere activiteiten. Het is een tampon zonder draadje en het is bevochtigd Lactagel dat natuurlijk melkzuur bevat waardoor het 't natuurlijke afweersysteem van de vagina ondersteunt.

 

sponsje-menstruatie
De tampon is gemaakt van een natuurlijk spons, een organisch product dat de vorm van je vagina aanneemt.

Gewone tampons zijn langwerpig, hebben een koordje en kunnen soms lekken. Veel vrouwen vinden het daarom minder prettig om te sporten, te zwemmen of naar de sauna te gaan als ze ongesteld zijn. En met een gewone tampon is gemeenschap onmogelijk.
Beppy Wet Tampons hebben een andere vorm en géén koordje. Je brengt 't dieper in de vagina in en sluit daarmee de baarmoedermond tijdelijk af. Daardoor blijft de vagina enkele uren vrij van bloed en menstruatievocht. 

.De zachte tamponsponsjes met melkzuurhoudend Lactagel en een frisse lavendelgeur werden in de jaren 90 ontwikkeld door vrouwelijke gyneacologen voor maximaal comfort en een optimale bescherming. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een vrouwelijke ingenieur die nauw samenwerkt met de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Technische Universiteit Delft. 
 

Beppy Dry Comfort Tampons

Er zijn ook droge Beppy tampons, welke geen Lactagel bevatten en ook geen lusje hebben. Daardoor zijn Beppy Dry tampons wat voordeliger, maar we adviseren Beppy Dry tampons enkel te kopen als je enige ervaring hebt met Beppy tampons. 

Gebruiksaanwijzing Beppy Tampons

 1. Was je handen en spoel goed af zodat er geen zeep meer aan je handen zit, voordat je het sponsje inbrengt.
 2. Neem het tamponsponsje tussen duim en wijsvinger en druk het samen, houd de holle kant naar boven.
 3. Houd met de andere hand de schaamlippen open en brengt de tampon met de wijsvinger tot achter in de schede. Het inbrengen gaat het beste in staande houding, met één been hoger geplaatst (op een stoel, toilet).
 4. Het sponsje is goed ingebracht als de holle zijde goed in contact komt met de baarmoedermond.
 5. Een tampon sponsje kun je maximaal 8 uur inhouden. Afhankelijk van de hevigheid van de menstruatie kan het nodig zijn de tampon eerder te vervangen.
 6. Was eerst goed je handen. Neem een ontspannen staande houding aan (als bij het inbrengen).
 7. Gebruik de wijswinger óf de wijsvinger en middelvinger als 'pincet' om de tampon uit de schede te nemen. 
 8. Gooi de tampon bij het afval, niet in het toilet.
gebruiksaanwijzing Beppy tampons
 
Belangrijke aanwijzingen:
 • Zorg dat je het tampon niet langer dan 8 uur draagt en dat je het verwijdert voor je gaat slapen.
 • Gebruik geen Beppy Wet Tampon als je een maagdenvlies hebt.
 • Gebruik het tampon niet als de uiterste gebruiksdatum is verstreken (zie de verpakking).
 • De tampon is géén voorbehoedsmiddel! Gebruik condooms om je te beschermen tegen ongewenste zwangerschap of besmetting met een SOA.

 

Beppy Wet Comfort Tampon Sponsjes kopen

De tampon sponsjes kun je eenvoudig online in onze webwinkel bestellen. Je bestelling wordt snel en heel discreet verzonden in een blanco luchtkussen-enveloppe die door de brievenbus past. Je betaalt géén verzendkosten bij Condoom-Anoniem.nl!


Sex, Sauna, Sport en Zwemmen tijdens de mesntruatie