• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ervaringen met Condoom Anoniem

Regelmatig mailen klanten hun ervaringen met Condoom-Anoniem. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Maar we zijn er ook trots op, want we doen erg ons best voor goede en snelle service. En onze klanten waarderen dat!

Lees ook de duizenden klanten reviews over Condoom-Anoniem op TrustPilot en ook op Kiyoh.
Dit zijn onafhankelijke platformen die ervaringen van klanten verzamelen zonder dat webwinkels daar invloed op hebben. Omdat bij Condoom-Anoniem discretie en anonimiteit voorop staan, sturen wij onze klanten geen automatische standaardmail na een bestelling om te vragen een review te schrijven. 

ervaringen condoom anoniem   reviews condoom anoniem

En mocht er onverhoopt tóch een keer iets fout gaan, dan zorgen we natuurlijk ook voor een goede oplossing! Neem contact met ons op als je vragen hebt. 

Misschien raar dat ik u mail terwijl ik juist tevreden ben, maar ik wil even laten weten dat uw service super werkt.
Nou ben ik niet zo’n grote klant, dat besef ik wel, maar juist daarom is het fijn dat alles anoniem, snel en uiterst correct tegen een zeer redelijke prijs wordt
afgehandeld.
Hier kan ik alleen maar blij mee zijn, en dat ben ik dus ook. Heel hartelijk dank, en tot de volgende bestelling!


ik heb het pakketje in 1 werkdag ontvangen, heel netjes, goed verpakt. Super :)
 
ok dan, dit is de 2e bestelling en het gaat geweldig snel, en de prijs is goed ook, vooral doorgaan:)
 
Condoom-anoniem is opzekers een aanrader, mede door de goede en snelle klantenservice vooraf en tijdens de bestelprocedure.
 
De complimenten voor de snelle, dicrete bezorging van de condooms! Het is allemaal perfect in orde. Je hebt ze super snel thuis!
 
Snelle levering. Belangrijkste pluspunt is voor mij de ruime keuze en de prijs.
 
Super, het is ook echt anoniem & meteen de volgende dag binnen !
alles is perfect, aan het doosje is ook niet te merken dat het van jullie komt, doe zo verder. echt een aanrader, had ik dit maar vroeger geweten, dan had ik toen ook al kunnen bestellen.
geweldig, donderdag avond besteld en zaterdag ochtend in huis. Groetjes
eerste keer bestelling geplaatst, in de namiddag besteld, de volgende dag om 12.00 al in de bus. mijn komplimenten.
 
Na een kleine fout bij het aangeven van mijn bestelling, is er zeer goed en snel gereageerd op mijn vraag. Dank daarvoor en excuses aanvaard. Als je niet werkt kun je ook geen fouten maken. Ik ben een tevreden klant en zal zeker anderen condoom-anoniem aanbevelen.
 
Mijn ervaring met Condoom-Anoniem is na de eerste keer een bestelling geplaatst te hebben goed. Fijn dat de verpakking zeer discreet was. Op deze manier condooms kopen is prettiger dan in de winkel er naar vragen.
 
Kan niet anders zeggen dan perfecte verzending, prima service!
 
Dit is een aanrader, gemakkelijk bestellen en snel bezorgd.
 
Het is de 1e keer dat ik condooms bestel via Condoom-Anoniem.nl, maar zeker niet de laatste! Hele snelle levering, discreet verpakt en geen verzendkosten! Ik ga jullie site zeker vaker gebruiken.
 
Hartelijk dank voor uw zeer snelle en anomieme service. Keep it up!
 
Ik vind het een goeie aanrader. Het is snel binnen, gemakkelijk te betalen, ruime keus en geen verzendkosten. Ook de informatie in het hoofdmenu vind ik goed dat dat er bij staat en hij is duidelijk. Ik ben er erg tevreden over!
 
Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de te leveren goederen en de mogelijkheden van betaling. De varpakking was ook keurig voor elkaar.
 
Ideaal, perfecte service.
 
Zeer snel, goedkoop, dicreet en 100% anoniem, maar dat zegt de naam dan ook. Dus zeker een aanrader!
 
De ervaring die ik tot nu toe heb met jullie is uitstekend
 
Ik ben tevreden met de service en vind het vooral fijn dat ik snel, makkelijk en anoniem condooms kan bestellen.
 
Echt een perfecte service van jullie, geen verzendkosten en de producten zijn echt goed , Bedankt ik ga zeker na deze 1e keer vaker bij jullie bestellen
 
Ik ga zeker een volgende bestelling plaatsen bij Condoom-Anoniem.nl
 
Doordat jullie het zo verpakken dat het door de brievenbus kan is het makkelijker om te bestellen als dat je ervoor thuis moet zijn of dat je het later op het postkantoor moet ophalen. Ook is het fijn dat het een anomiene enveloppe is.
 
het is zeker een aanradar aangezien het snel en voordelig is en kwaliteit niet te vergeten
 
Erg fijne site met goede informatie. Ben zeer tevreden.`
 
Geweldige site! Er word snel geleverd,alles is discreet verpakt en het is ook nog goedkoop. Ik ga hier zeker vaker mijn spulletjes bestellen :)
 
Ik ben zeer tevreden over condoom-anoniem, zeer snelle bezorging, netjes een mailtje dat ze zijn verstuurd, stevig verpakt. Als de 144 condooms op zijn zal ik zeker hier nieuwe bestellen.
 
Een aanrader is het zeker. De plezier van het bestellen gaat thuis verder
 
Ze zijn ontvangen en gelukkig op de volgende dag! Geweldige snelheid :-)
 
Je kan bij jullie gerust bestellen want makelijker gaat het niet. Dames, Heren bedankt voor de prettige samenwerking.
 
De snelheid was matig omdat het inderdaad een dag langer duurde dan was toegezegd. Maar het keurige excuusbriefje en de extra condooms en glijmiddel maakte alles weer helemaal goed! Prima service! Groetjes en tot de volgende bestelling.
 
Mijn ervaring met deze site is zeer goed:) Bestelling was er binnen een dag en in perfecte staat. De prijzen van de condooms vond ik laag en ik sta hier dus zeer positief tegenover.
 
dit is echt een oplossing voor veel mensen, je hoeft je niet meer te schamen. want naar de drogist gaan? mij niet gezien. dit is de 2e keer dat ik bestel bij condoom-anoniem en ben echt voor een dikke 100% te vreden.
 
Dit is de 2e keer dat ik hier iets bestel. Je hebt het snel in huis, goed verpakt en goedkoper en meer keuze dan in de winkel. Daarom zal ik hier in de toekomst zeker vaker komen (als het nodig is...)
 
Ga zo door! Jullie zijn zeker een aanrader en ik zal zeker reclame voor jullie maken!
 
Super snelle service voor als je in het buitenland woont (bv. België). Ruime keuze!!! Minder bekende tot onverkrijgbare internationale condooms beschikbaar (durex chocolate,durex close fit,durex pleasuremax warming,...)
 
Fijn zaken doen met jullie. Super snel en netjes zoals het hoort.
 
het is echt een aanrader snel discreet en niet te duur.
 
Dit is nu een perfect voorbeeld van een ideale webshop. Lage prijzen, snel geleverd, betalen met paypal en geen verzendkosten. Ik ben écht tevreden.
 
De website is zeer overzichtelijk. De afhandeling is perfect. En de bestelling word zeer snel en discreet netjes bezorgd.
 
Ga zo door, lekker overzichtelijk en de website is ook goed te overzien met een mobiele telefoon..
 Perfekte service en snelheid.
 
Ik heb net mijn tweede bestelling geplaatst en dat zou ik niet gedaan hebben als ik niet tevreden was! Ik vind jullie diensten grote klasse: laagdrempelig, snel en voordelig. Twee andere grote pluspunten van Condoom-Anoniem: 1. meteen antwoord op je vragen aan de klantenservice via MSN 2. betaalgemak via PayPal. Ga zo door!
 
heel kort: erg snel in huis, zeer discreet en niet duur. en geen verzendkosten. aanrader, zeker de groot verpakkingen condooms.
 
Keurig, korrekt en snel. Niets te klagen !
 
zeker en aanrader, netjes anoniem en snel
 
geweldig discreet en snel gisteren bestelt nu al genieten
 
Jullie zijn een aanrader, ja. Goedkoop, snel, en betrouwbaar. Bovendien doen jullie dat erg handig met die manier van inpakken :) ga zo door !
 
Bedankt voor de snelle en prettige service.
 
Zeker een aanrader.Vooral voor mensen die niet graag condooms in de winkel kopen.
 
Veel keuze en variatie,verschillende mogelijkheden (pakketjes,losse condooms).
 
het versturen ging prima. De dag na betaling had ik het pakketje in huis. Goed verpakt,normale, niet opvallende, enveloppe.Condooms zaten in een leuk zakje zonder verdere poespas.
 
Als ik weer condooms nodig heb,bestel ik ze zeker via deze site.Ook zal ik deze site zeker aan anderen aanbevelen. Ga zo door!
 
Ik heb laatst voor de eerste keer n bestelling bij jullie gedaan. Ben er zeer over te spreken! Snelle en discrete service, en ook nog spotgoedkoop! Ga zo door! See you next time!
 
Een bestelling hier plaatsen is een absolute aanrader. zeer goed en betrouwbaar
 
Goede en duidelijke site, met duidelijke en uitgebreide informatie. Redelijke prijzen en goede en snelle manier van bestellen en betalen mogelijk, gevolgd door snelle afhandeling en levering.
 
superoverzichtelijk, het neemt een drempel weg om dit soort artikelen te kopen. En een supersnelle levering, echt heel snel. Ook goede informatie over de produkten. prima site
 
Ik vind het geweldig dat deze site bestaat. En je hebt de bestelling ook nog eens snel in huis! Fantastisch!
 
De overheid zou deze site echt moeten promoten, ik denk dat er veel mensen zijn die nog onveilig vrijen, omdat ze zich schamen om de winkel in te lopen voor een pakje condooms. Voor al deze mensen hoop ik dat zij snel deze site zullen vinden!
 
Het is heel prettig om anoniem condooms te kunnen bestellen. Dat de bestelling zo snel is geleverd is wel heel prettig. Discreter kan het bijna niet.
Prima in orde !! Super snel !!!
 
Snel en discreet. Kan ik iedereen aanraden (en dat zal ik ook doen).
 
Aanrader! Supersnel, makkelijk en discreet. Ook mooi dat je zelf een pakket kunt samenstellen, kun je nog eens wat uitproberen..
 
Wordt gewoon super afgehandeld. 2 dagen terug besteld en nu al in huis. Dit is vooral handig als je geen tijd hebt om na de winkel te gaan of niet durft te gaan. Gewoonweg Super
 
Ik ben goed te spreken over uw producten snelle service per post
 
Echt een aanrader! snelle levering en 100% anoniem!
 
Netjes verpakt. En goed beschermd tegen beschadiging. Mijn ervaring is dus erg positief, goedkoop en snel. Beter kan niet.
 
Super snelle levering! Levering de volgende dag nadat ik de bestelling via de webiste heb ingevuld is perfect!. De volgende keer zal ik zeker weer bij Condoom-anoniem bestellen. Ik zou zeggen: ga zo door!.
 
Absoluut fantastische service, niet alleen kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al (terwijl ik laat in de middag besteld had) maar kreeg ik ook een proefdoosje Durex Play gratis. De zending was perfect verpakt, zoals beloofd discreet en met geribbeld karton ter beveiliging. Heel hartelijk bedankt, ik zal zeker volgende keer weer bij jullie bestellen!
 
Ik vind het echt super goed dat jullie condooms enz. zo goed verpakken en versturen. Echt helemaal tof!!
 
Zeker een aanrader!! Ik heb gisteren een bestelling gedaan. Vandaag mijn bestelling ontvangen. Ik heb nu ervaren dat alles enorm snel geregeld is. Ik zal zeker nog eens gebruik maken van deze site.
 
Super geregeld hier, binnen 1 dag na betaling in huis. En 100% discreet verpakt... Dit wordt mijn vast adres voor rubber...
 
prima! netjes verpakt. Rekening en informatie erbij. ook een duidelijke site, snelle service, goede prijzen, super gemakkelijk als je geen tijd hebt om langs de drogist te gaan. Doorgaan zo!
degelijk en discreet verpakt! Zeer goede levering en kwaliteit.
 
Erg snelle en nette levering van de bestelling. Alles was erg zorgvuldig verpakt. Niks meer te verbeteren.
Nog nooit eerder via jullie site besteld, maar zeker een positieve ervaring! Precies zoals jullie aangeven op de site: een goede snelle levering en netjes verzorgd en inderdaad anoniem zowel per post als bank :)
 
snelle afwikkeling. besteld , betaald en voor mijn kinderen ideaal . in het dorp halen ze de condooms niet uit schaamte . ideaal dus .
perfekte afhandeling !
Zeker een aanrader. Supersnelle bevestiging en levering de volgende dag !
 

Heb je vragen of suggesties voor ons? Of wil je zelf een reactie kwijt? Neem dan alsjeblieft even contact op!