Lelo HEX condooms

  • Geplaatst op
Lelo HEX condooms

LELO HEX Condooms zijn dankzij een revolutionaire nieuwe structuur ultra-dun en sterk tegelijk, en zorgen voor een sensueel gevoel.Wereldwijd noemen media het een innovatie van condooms sinds de jaren zeventig.

LELO HEX Condooms zijn dankzij een revolutionaire nieuwe structuur ultra-dun en sterk tegelijk, en zorgen voor een sensueel gevoel.Wereldwijd noemen media het een innovatie van condooms sinds de jaren zeventig. In de loop van de tijd kwamen er steeds nieuwe SOA’s bij en condooms veranderden nauwelijks. Het Zweedse merk LELO komt nu eindelijk met een vernieuwing die ook werkelijk kan bijdragen in het gevecht voor een goed en veilig seksleven met een structureel nieuw ontwerp voor condooms. Je kan het verschil zien en voelen.

 

“Met HEX hebben mijn man en ik de meest positieve ervaring ooit met condooms gehad. Het paste goed en het hexagonale ontwerp pastte rond zijn penis zonder een beknellend gevoel.”

 

De drie problemen met condooms

Ongemak

De unieke HEX-structuur strekt en buigt zich voor jouw comfort, zodat je je kan concentreren op leukere dingen.

Lelo HEX comfort

 

Afglijden

Het HEX web zit aan de binnenkant zodat het textuur biedt die voor houvast zorgt.

Lelo HEX grip

 

Stuk gaan

De structuur maakt de condoom zeer fijn maar ook heel sterk zodat je zeker weet dat Lelo HEX condooms je beschermen.

Lelo HEX breuk

 

“Het was niet het materiaal of het latex dat moest veranderen, het was de structuur."

 

Wat is er speciaal aan LELO HEX Condooms?

 

“Mensen positief laten praten over veilig vrijen is een stap in de juist richting.”
“De condoom werd officieel opnieuw uitgevonden.”
“LELO geeft het condoom een indrukwekkende make-over.”

 

Wat is het geheim achter HEX condooms?

“Na zeven jaar onderzoek en testen is LELO succesvol gebleken, daar waar zo veel anderen hebben gefaald. We hebben het, volgens de wetenschap, dunste en sterkste materiaal - grafeen - genomen en integreerden de hexagonale structuur van dit materiaal in het latex van condooms. Onze partners zeiden dat het niet mogelijk was. Maar uiteindelijk lukte het toch en het resultaat is verbluffend.”

 

“HEX is structureel anders omdat het ‘t latex voorziet van een hexagonaal web. Daarom ziet het er anders uit en presteert het ook beter dan andere condooms”

 

Lelo HEX eigenschappen

 

“En voor de sceptici, geen zorgen: We hebben de HEX persoonlijk geprobeerd en kunnen enkele het opperste genot rapporteren.”

“Het is de eenvoudige, hexagonale latex binnenkant (...) die de HEX onderscheidt van zijn concurrenten.”

“Mensen zijn bang dat ze minder plezier zullen hebben door het gebruiken van een condoom. LELO’s ontwerp maakt deze angst overbodig.”

 

Wat is er zo speciaal aan het ontwerp van HEX condooms?

Lelo HEX structuur

Er is een reden waarom honingraten hexagonaal zijn en slangen (met hetzelfde patroon in hun huid) bewegen niet zomaar op hun zeer eigen manier. Hexagonen zijn sterk en symmetrisch en ze sluiten perfect op elkaar aan. Ze zijn de natuurlijke vorm voor alles wat stevig en licht moet zijn. Dat is waarom grafeen, volgens de wetenschap het dunste en sterkste materiaal, hexagonaal is.

Met 350 individuele hexagonen in elke LELO HEX condoom gaat het oppervlakte van het condoom zich vormen naar de individuele gebruiker. Dit resulteert in een gevoel van comfort en intimiteit dat verschilt van andere condooms..

 

Structuur maakt het verschil

Lelo HEX structuur

“We zien deze structuur overal. Van bruggen tot daken, van voetbalnetten tot vliegtuigen - alles wat sterk, dun en licht moet zijn kent deze structuur. Waarom zou het voor een condoom anders zijn? Gedurende 70 jaar heeft niemand zich die vraag gesteld. De bekendste condoommerken niet, noch iemand in de hele condoomindustrie.”

 

HEX is uniek. Het combineert een 0.055mm HEX web met ultra-dunne 0.045mm latex panelen voor kracht en dunheid tegelijk. Het web helpt om ongewenste druk af te voeren via de structuur zelf, terwijl je in alle veiligheid dichter bij je partner komt.

 

Het is de binnenkant die telt

Lelo HEX structuur

We zijn allemaal bekend met ribbels en nopjes op een condoom, maar de ingenieurs van LELO hebben de toepassing van textuur helemaal omgedraaid. Er is een reden waarom in Formule 1 races banden voor regenweer structuur hebben en gewone banden niet. De structuur zorgt ervoor dat de banden extra grip hebben op de weg waardoor er minder risico is op slippen.

Daarom hebben de HEX condooms een hexagonaal web aan de binnenkant. Omdat dit web aan de binnenkant in reliëf is, en niet aan de buitenkant, kan je samen met je partner volop en in vol vertrouwen genieten.

 

Een condoom dat klaar is om er voor te gaan

Lelo HEX condooms

Het was een uitdaging voor LELO om iets radicaal anders te doen met een materiaal dat al goedgekeurd was voor gebruik in een condoom. LELO heeft het op deze manier in de wereld gezet omdat mensen veilige en goede seks moeten kunnen hebben. Nu! En niet binnen tien jaar. Dat is waarom de praatjes over nieuwe condooms, van grafeen tot hydrogel, nog steeds niet voor nieuwe condooms in de winkel hebben gezorgd. Praten is praten, maar innovatie is wat werkelijke verandering met zich meebrengt.

Drie jaar onderzoek en nog eens vier jaar testen en verfijnen hebben er voor gezorgd dat LELO in 2016 een eerste beperkte oplage LELO HEX condooms heeft kunnen produceren. We bieden jou de mogelijkheid om LELO HEX condooms te proberen, zodat je zelf het verschil kan zien en voelen.

Lelo HEX condooms bestellen >

Ultradunne condooms, maar toch sterk en flexibel

De hexagonale vlakken in LELO HEX condooms zijn vinden hun oorsprong in de natuur. Waarom?

Sterk: de honingraat

De unieke HEX-structuur van Hexagonalen is gebaseerd op vormen uit de natuur zoals de honingraat: efficiënt en vooral ook sterk!

 

Flexibel: de slangenhuid

Als je de huid van een slang van dichtbij bekijkt zie je ook de hexagonale structuur terug.