Huzzy condooms: samen & bewust

  • Geplaatst op
Huzzy condooms: samen & bewust

Huzzy is een nieuw condoommerk dat is geboren in Nederland. Het idee is ontstaan vanuit drie creatievelingen. Zij stoorden zich aan de houding van de huidige condoom industrie, die weinig aandacht schenkt aan belangrijke onderwerpen rondom seksualiteit. Huzzy pakt het net even iets anders aan dan wat we normaal gewend zijn van een condoommerk!

Huzzy condooms: Operating like an orgasm! 

Huzzy is een nieuw condoommerk dat is geboren in Nederland. Het idee is ontstaan vanuit drie creatievelingen. Zij stoorden zich aan de houding van de huidige condoom industrie, die weinig aandacht schenkt aan belangrijke onderwerpen rondom seksualiteit. Huzzy pakt het net even iets anders aan dan wat we normaal gewend zijn van een condoommerk. Met hun streven, het unieke design en de toon waarop ze hun doelgroep aanspreken richt Huzzy zich
met hun vegan condooms op drie waarden: gelijkheid, seksuele gezondheid en duurzaamheid.


Huzzy offers the tools

Huzzy streeft naar seksuele gelijkheid voor iedereen en wil dit bereiken door betaalbare vegan condooms aan te bieden aan iedereen die op een veilige manier wil vrijen. 

Wie betaalt de condooms? Op de zijkant van de verpakking staat een QR-code. Bij het scannen van deze code kom je in de gelegenheid om je bedpartner een betaalverzoek te sturen. Op deze manier wil Huzzy
gedeelde verantwoordelijkheid bespreekbaar maken. Verder vermijdt Huzzy overbodig gebruik van plastic in hun verpakkingen. En door Huzzy condooms te fabriceren in een Duitse condoomfabriek wordt CO2 uitstoot geminimaliseerd en kan men de beste Europese kwaliteit garanderen.


Bonus! You turn them into pleasure

In elke verpakking vind je een kamasutra kaart met een spannend seks standje waarbij de vrouw de controle heeft. Naast dat deze kaarten inspiratie bieden, dienen ze ook als verzamelobject! 


Together our climax is change

Zoals hun slogan ook uitwijst wil Huzzy verandering brengen door samen te werken. Zo is Huzzy Girls First Businesspartner van Plan International, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de gezondheid van meisjes in ontwikkelingslanden. 

Volg Huzzy op Instagram !