Durex Play O: stimulerende gel voor vrouwen!

  • Geplaatst op
Durex Play O: stimulerende gel voor vrouwen!

Dit flesje bevat géén dure parfum, want... het is van Durex! Het is een nieuwe gel gemaakt door vrouwen, voor vrouwen.

Dit flesje bevat géén dure parfum, want... het is van Durex! Het is een nieuwe gel gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Wist je dat slechts 32% van de vrouwen regelmatig een orgasme heeft, en dat 17% van de vrouwen zelden of nooit een orgasme krijgt?
Durex Play O (in 2018 opgevolgd door de nieuwe Durex Orgasm Intense gel) is gemaakt om je een handje te helpen, want bij Durex vinden ze dat iedereen het recht heeft op een orgasme. Ook voor dames die geen moeite hebben om een orgasme te krijgen kan Durex Play O helpen om meer en intensere orgasmes te krijgen.
De gel is alleen of samen te gebruiken, en natuurlijk ook in combinatie met toys.

 

Durex Play O is vervangen door Durex Orgasm Intense Gel

 

Wat is een orgasme?

Je moet het voelen, en je herkent het. Ook de eerste keer.
Mensen zijn het er wel over eens dat het een intens aangename reactie is op seksuele stimulatie. Het is een gevoel dat wordt gevolgd door een gevoel van heerlijke ontspanning, vrede en voldoening. Een toestand van gelukzaligheid, vrolijk en intens. Het is zo veel, dat het eigenlijk geen wonder is dat er altijd wel veel om het orgasme te doen is, en het wat mysterieus overkomt.

Behalve dat orgasmes heerlijk voelen, zijn ze ook nog goed voor je! Hierdoor verhoogt de productie van de stof oxytocine waarmee je stemming beter en je stress verlicht wordt. Daarom kunnen orgasmes helpen je beter te ontspannen. Het verbetert ook de bloedcirculatie dat premenstruele symptomen kan verlichten. Orgasmes maken endorfines vrij (lichaamseigen stemmingsverbeterende pijnstillers), al met al een fantastisch natuurlijk middel tegen spanningen en stress!

Hoe werkt Durex Play O?

De gel op waterbasis bevat verschillende ingrediënten waarvan de belangrijkste zijn:
Multisensate en Coolact P: subtiele smaakstoffen die een veelheid aan sensaties veroorzaken. Door deze stoffen ervaar je tegelijkertijd koude en warme tintelingen en zachte kietelingen.
L-arginine: helpt de sensaties van Multisensate en Coolact P te versterken. En meer sensatie en opwinding betekent snellere en meer intense orgasmes! (L-arginine op WikiPedia, zie onder 'overige toepassingen')

Resultaat van Durex Play O

De bijzondere combinatie van ingrediënten heeft Durex na een serie tests met een panel vrouwen laten zien dat:

  • 79% aangaf dat ze met Play O een orgasme bereikten
  • 68% vond dat het de gevoeligheid verhoogde
  • 67% van een extra stimulatie genoot
  • 60% vond dat het haar orgasme versterkte

Hoe gebruik je Durex Play O

  • Een FreshSeal-doseerpompje wordt los bij het glazen flesje geleverd en dien je na het uitpakken van het doosje zelf op het flesje te schroeven. De verpakking is op deze manier ontworpen om de effectiviteit van de gel te verzekeren.
  • Druk zachtjes voor een kleine druppel gel op je vingers (als een kleine doperwt).
  • Masseer het zachtjes rond en op de clitoris (niet te hard, het is gevoelig). Direct of na een paar minuten zul je een kietelend, warm of koud tintelend gevoel waarnemen.

Je mag altijd nog een beetje gel nemen (er is geen risico dat je teveel neemt) maar omdat iedereen anders is kun je het best de tijd nemen om te voelen hoe jouw lichaam reageert. Het gevoel door de gel kan tot ongeveer tien minuten aanhouden. Was de gel daarna voorzichtig af.