Durex Play Feel, Tingle, Warming, Massage

  • Geplaatst op
Durex Play Feel, Tingle, Warming, Massage

Vroeger was glijmiddel er enkel voor om te helpen als het lichaam zelf niet genoeg vocht aanmaakte. Maar nu is glijmiddel er óók om seks nog fijner, spannender en gevarieerder te maken! Durex Play is de naam voor alle Durex producten die iets extra's geven aan je 'Seksuele Welzijn'

Vroeger was glijmiddel er enkel voor om te helpen als het lichaam zelf niet genoeg vocht aanmaakte. Maar nu zijn glijmiddelen er óók om seks nog fijner, spannender en gevarieerder te maken! Durex Play is de naam voor alle Durex producten die iets extra's geven aan je 'Seksuele Welzijn', en daaronder horen ook de hier genoemde massage- en glijmiddelen.

Van links naar rechts:
Durex Play Massage 2 in 1: een handige tube massage-gel voor het hele lichaam, welke je ook als glijmiddel kunt gebruiken.
Durex Play Sensitive: neutraal glijmiddel op waterbasis.
Durex Play Warming: glijmiddel met een verwarmend gevoel
Durex Play Tingle: glijmiddel met een tintelend gevoel

Meer informatie en tips over Durex Play glijmiddel en massage 2 in 1 : 

 

Durex Glijmiddel is lekker!

Durex Play glijmiddel en Massage 2 in 1 smaken niet alleen lekker, het voelt ook echt lekker!
Een zacht zoete smaak of een frisse munt-smaak, je vindt de eigenschappen van de verschillende producten in de webwinkel voor glijmiddel.

Jaren geleden werd glijmiddel alleen gebruikt door vrouwen die last hebben van vaginale droogheid. Tegenwoordig is dat wel anders, en terecht! Doordat fabrikanten vele variaties glijmiddelen maken, zorgen deze produkten voor nieuwe sensaties voor zowel hem als voor haar! Het gebruik van glijmiddel geeft ook een sterkere seksuele prikkeling bij masturberen en bij het gebruik van erotische speeltjes! De meeste glijmiddelen zijn bovendien ook perfect voor een sensuele massage te gebruiken.

 

Tips met glijmiddel

  • Breng wat glijmiddel op de eikel aan vóórdat je een condoom om doet.
  • Veel mannen vinden het superspannend als de partner onverwacht wat glijmiddel pakt en aanbrengt op de balzak en wat later ook op de eikel.
  • Bij de vrouw is glijmiddel niet alleen heel geschikt voor clitorale stimulatie, maar het is ook heel opwindend om de tepels er zachtjes mee te masseren.
  • Het kan extra opwindend zijn om glijmiddel voor het gebruik te verwarmen in een bakje warm water, of juist te koelen door het in de koelkast te leggen.
  • Voor een sensuele massage met Durex Massage 2 in 1 kun je de tube vooraf verwarmen door deze in warm water te leggen.

Durex glijmiddel