Durex Orgasm Intense

  • Geplaatst op
Durex Orgasm Intense

Twee nieuwe producten van Durex om haar intensere orgasmes te geven!

Twee nieuwe producten om haar intensere orgasmes te geven!

Durex Orgasm Intense Gel

Tijdens het voorspel breng je 2 of 3 druppeltjes aan op en rond haar clitoris. Kort daarna wisselen intense verwarmende, tintelende en verkoelende sensaties elkaar af. De gel zorgt bevordert de doorbloeding in en rond de clitoris en helpt zo om makkelijker, vaker en intensere orgasmes te krijgen. Één flesje bevat tot wel 20 doseringen! 

Durex Orgasm Intense Gel kopen, meer informatie en soortgelijke producten vinden?

 

Durex Orgasm Intense Condooms

De nieuwe Orgasm Intense Condooms zijn ook speciaal ontworpen om haar maximaal te verwennen. Deze nieuwe condooms hebben ribbeltjes en nopjes én de speciale Desirex Gel is op het condoom aangebracht. Ook deze condooms zorgen daarmee voor extra stimulatie door verwarmende, tintelende en verkoelende sensaties te bezorgen. 

Durex Orgasm Intense condooms kopen

 

Wat je moet weten over het orgasme van de vrouw


De meeste vrouwen krijgen een orgasme vooral door stimulatie van de clitoris, bij veel vrouwen een bijzonder gevoelig plekje ter grootte van een erwt, dat buiten de vagina, tussen de schaamlippen ligt. Omdat daar de meeste zenuwuiteinden samenkomen speelt de clitoris bij de meeste vrouwen een grotere rol bij het bereiken van het orgasme dan enkel penetratie in de vagina. Ieder lichaam is verschillend, dus zal iedereen deze stimulerende gel anders kunnen ervaren. (Meer over het orgasme van de vrouw op Wikipedia)
In het Durex Play assortiment verscheen al eerder het chique flesje Durex Play O: ook een populaire gel die voor extra gevoeligheid en stimulatie zorgt. Andere succesvolle en gewaardeerde producten met soortgelijke effecten zijn o.a. de Mona Lisa Smile Clitoris Stimulation Gel en BodyGliss Orgasm Gel.