Durex Invisible Dunste condooms

  • Geplaatst op
Durex Invisible Dunste condooms

Durex gaat nóg dunner met de nieuwe Durex Invisible Condooms! De allerdunste Durex condooms zijn weer 10% dunner dan de dunste Durex condooms zoals de Durex Feeling Ultra Sensitive condooms (50 micron dun), om je een nóg beter gevoel te geven!

Durex gaat nóg dunner met de nieuwe Durex Invisible Condooms!
De allerdunste Durex condooms zijn weer 10% dunner dan de dunste Durex condooms zoals de Durex Feeling Ultra Sensitive condooms (50 micron dun), om je een nóg beter gevoel te geven!
Durex Invisible condooms zijn slechts 45 micron (0,045mm!) dik, en daarmee dunner dan een mensenhaar.

Er zijn twee varianten:

 

Durex Invisible Condooms - extra dunne condooms

  • Slechts 45 micron dun
  • Recht condoom
  • Reservoir en glijmiddel

 

Durex Invisible Condooms met extra glijmiddel

  • Slechts 45 micron dun
  • Recht condoom
  • Reservoir en extra glijmiddel

 

Maar als je met je partner geniet van extra glijmiddel, en je vindt het ook fijn om samen te genieten van een sensuele massage, dan kunnen we je ook Bodygliss en Pjur van harte aanbevelen als extra glijmiddel! Bodygliss is een massageproduct dat je ook perfect als glijmiddel kunt gebruiken. Het is zijdezacht en veilig met condooms te gebruiken.

 

Zijn er meer condooms zoals Durex Invisible?

Jazeker, en het kan zelfs nóg dunner! (zonder minder sterk te worden). 
Pasante Sensiva condooms zijn nog iets dunner, en van een ander materiaal dan latex. Daardoor zijn Pasante Sensiva condooms geschikt voor mensen met een latex-allergie, maar ze geleiden ook de lichaamswarmte beter. En dit zorgt ook weer voor een nog natuurlijker gevoel!

 

Dunste condooms TOP 10

Als je de allerdunste condooms zoekt, bekijk dan de Dunste condooms Top 10 van Condoom-Anoniem. Of bestel het Probeerpakket Ultradunne condooms.