• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

techniek om het controleren an het orgasme

Orgasmes zijn geweldig en heerlijk, iets waar we tijdens de seks naartoe werken. Edging is een techniek om het orgasme te controleren ofwel ‘orgasme beheersing’. Zoals de naam al doet vermoeden is edging 'heel dichtbij het orgasme komen', tot het randje (=edge) dus, om vervolgens vlak voor de climax te stoppen. Op het moment dat je bijna je hoogtepunt bereikt pauzeer je en ga je pas weer verder wanneer je voelt dat je er weer even tegenaan kunt.

Voor het beste resultaat kun je dit meerdere keren herhalen. Als je het echter als te intens ervaart kun je het uiteraard ook bij één keer laten. Het mooie aan deze techniek is dat je deze niet alleen op jezelf kunt toepassen maar je kunt ook je partner naar een orgasme helpen en net voordat hij/zij komt stoppen. Het uitstellen van het orgasme maakt de uiteindelijk climax veel heftiger en intenser.

Edging werkt ook psychologisch. Denk aan 'iets willen dat je niet kunt krijgen' daardoor je het alleen maar meer wil. Dat is ook precies hoe deze orgasmebeheersing werkt. Eigenlijk ben je jezelf en je partner aan het plagen en uitdagen waardoor jullie het orgasme alleen maar meer willen. Als het er dan uiteindelijk is voelt het bijna explosief en heel erg bevredigend.

Het is ook bijzonder handig wanneer jullie de tijd in bed willen verbeteren. Kom jij of je partner erg snel klaar? Probeer dan eens aan de hand van deze techniek de grens op te zoeken. Hoe heerlijk als jullie het wat langer kunnen volhouden en tot slot ook nog eens een intenser en beter orgasme te krijgen. Bespreek dit vooraf wel met elkaar!