• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Twijfel je over online kopen?

Sommige mensen hebben twijfels over het kopen via Internet. Is het wel veilig? Komt mijn betaling wel aan? Krijg ik mijn bestelling wel echt geleverd?

Deze twijfel is begrijpelijk, want helaas zijn er naast betrouwbare bedrijven ook minder betrouwbare personen en bedrijven die geld proberen te verdienen via Internet. Dat is jammer, want winkelen via Internet kan juist heel prettig zijn! Dat bewijzen wij je graag met Condoom-Anoniem

Ons motto is immers: Het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten is ons bestaansrecht. Zouden we het vertrouwen van onze klanten schaden, dan is het snel voorbij met ons bedrijf.

Hieronder geven we je antwoord op de meeste vragen over veilig online winkelen:

Kan ik die website wel vertrouwen?

thuiswinkel waarborgCondoom-Anoniem verkoopt sinds 2004 condooms via Internet en als groothandel aan bedrijven en (landelijke) organisaties. We genieten inmiddels het vertrouwen van tienduizenden consumenten, bedrijven en (overheids)instellingen. Honderden websites linken naar Condoom-Anoniem en dat doen zij natuurlijk niet zomaar. 

Het door de Consumentenbond erkende Thuiswinkel Waarborg geeft aan dat je bij Condoom-Anoniem veilig kunt winkelen. Ook in België zijn we gecertificeerd voor veilig en vertrouwd winkelen door BeCommerce gecertificeerd
Consumenten kunnen beoordelingen over webwinkels schrijven op de onafhankelijke website TrustPilot.nl, en wij zijn trots op wat al duizenden klanten daar over ons schreven.

 

Betalen via Internet? Veel te gevaarlijk! 

We weten dat sommige mensen huiverig zijn om te betalen via Internet. Banken en Creditcard-maatschappijen werken met veel winkels samen om 100% veilige betalingen mogelijk te maken. 

Als je een betaling doet via creditcard of PayPal, gaat dat via een beveiligde, versleutelde verbinding. Dit betekent dat communicatie tussen jouw computer en de betaal-organisatie gecodeerd is.

Betaal je met iDeal, dan stuurt onze website je daarvoor naar je eigen beveiligde bank-omgeving.
Je kunt ook altijd kiezen om je betaling zelf via een overschrijving (online bankieren of overschrijvingsformulier) te doen.
Tenslotte kun je ook nog contant betalen bij afhalen, of contant geld opsturen.
Bestellen en condooms betalen onder rembours is ook mogelijk, maar wegens de flink hogere verzendkosten worden daarom extra kosten gerekend. 

Meer informatie over alle betaalmogelijkheden

 

Ik wil mijn persoonlijke gegevens niet zomaar op een website achterlaten!

Discretie is bij Condoom-Anoniem zéér belangrijk. Anders zouden we onze naam geen eer aan doen.
Zodra je op Condoom-Anoniem je adresgegevens invult voor een bestelling, wordt alle communicatie tussen je computer en onze website versleuteld verstuurd. Niemand kan deze gegevens onderscheppen en ontcijferen.
We gebruiken je gegevens alleen voor je bestelling, en we geven je gegevens nooit aan andere partijen voor commericiële doeleinden.
Bovendien beloven we je gegevens ook nooit zelf voor reclamedoeleinden te gebruiken.

Ook voor mensen die toch geen gegevens willen achterlaten bieden we een oplossing. Je kunt je bestelling dan afhalen bij meer dan 2400 adressen in Nederland. Meer informatie over afhalen bij een PostNL Pakjegemak Afhaalpunt.

Je bestelling wordt natuurlijk altijd discreet in een verpakking zonder logo of bedrijfsnaam verstuurd(zie foto's)

 

Misschien is het geen goede kwaliteit! 

Goede kwaliteit is belangrijk, óók voor onze eigen reputatie. Daarom werken we met vooraanstaande merken zoals o.a. DurexMySize en Pasante en andere merken die aan alle wettelijke eisen voldoen. Met name bij condooms is de houdbaarheidsdatum belangrijk. Als eerste online winkel voor condooms vermeldt Condoom-Anoniem bij elk product de minimale houdbaarheidsdatum. Hebben producten een korte houdbaarheidsdatum, dan wordt dat duidelijk vermeld en wordt het product meestal (flink) goedkoper aangeboden. 
Als één van de grootste webwinkels voor condooms én groothandel kopen we bijna alles rechtstreeks in bij fabrikanten. We zorgen voor goede opslag van de voorraden, waarbij voordurend wordt gelet op bewaartemperatuur en luchtvochtigheid. Zo zijn onze klanten ervan verzekerd goede produkten te ontvangen.

 

Wat als het fout gaat?

We verwerken elke dag vele bestellingen. Dat doen we met een enthousiast team. Maar ook wij kunnen fouten maken. Mocht het voorkomen dat we een fout maken, dan zien we het als onze verantwoordelijkheid om het op te lossen. Het is ook in ons eigen belang dat elke klant tevreden over ons is. In het geval dat we er met een klant niet uit komen, kan de klant zich altijd wenden tot de Geschillencommissie van De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie waarbij Condoom-Anoniem is aangesloten.

 

Waar vind ik ervaringen van andere mensen met Condoom-Anoniem.nl? 

We zijn blij met feedback die klanten ons geven over hun bestelling. We zijn blij met en trots op de reacties die we krijgen. Veel mensen melden op Internet wat ze van bedrijven vinden. En zo zijn er ook mensen die hun ervaringen met Condoom-Anoniem.nl delen. We kunnen zelf ervaringen op deze website zetten, maar het is nog prettiger om het van anderen te horen. Enkele websites:

ervaringen condoom anoniem   reviews condoom anoniem

Hieronder kun je er enkele lezen, maar op de pagina Reacties van Klanten lees je meer ervaringen met Condoom-Anoniem. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets niet goed en krijgen we een klacht. Maar klachten lossen we altijd in goed overleg op met onze klanten. 

ik heb het pakketje in 1 werkdag ontvangen, heel netjes, goed verpakt. Super :)
ok dan, dit is de 2e bestelling en het gaat geweldig snel, en de prijs is goed ook, vooral doorgaan:)
Condoom-anoniem is opzekers een aanrader, mede door de goede en snelle klantenservice vooraf en tijdens de bestelprocedure.
De complimenten voor de snelle, dicrete bezorging van de condooms! Het is allemaal perfect in orde. Je hebt ze super snel thuis!
Snelle levering. Belangrijkste pluspunt is voor mij de ruime keuze en de prijs.
Super, het is ook echt anoniem & meteen de volgende dag binnen !
alles is perfect, aan het doosje is ook niet te merken dat het van jullie komt, doe zo verder. echt een aanrader, had ik dit maar vroeger geweten, dan had ik toen ook al kunnen bestellen.
geweldig, donderdag avond besteld en zaterdag ochtend in huis. Groetjes
eerste keer bestelling geplaatst, in de namiddag besteld, de volgende dag om 12.00 al in de bus. mijn komplimenten.

 Meer reacties en ervaringen >>

 

Toch liever condooms kopen in de winkel? Ook daar helpen wij je bij opweg.