Excuses om zonder condoom te vrijen en de antwoorden


Het kan gebeuren dat iemand om bepaalde redenen liever geen condoom gebruikt en daarvoor allerlei redenen aanhaalt, terwijl je zelf liever wel een condoom gebruikt. Hier vind je een opsomming van enkele excuses om geen condoom te gebruiken en de antwoorden die je kunt gebruiken als je dat juist liever wél doet:

Excuus Antwoord
Vertrouw je me niet? Het heeft niets met vertrouwen te maken, want mensen kunnen ook iets onder de leden hebben zonder het zelf te weten.

Seks voelt niet zo goed met een condoom. Met een condoom voel ik me veel meer relaxed en als ik me relaxed voel, voelt het toch ook fijner voor jou? En als je wilt kunnen we dunnere condooms kopen, zoals bijvoorbeeld Durex Fetherlite condooms of Durex Feeling Ultra condooms.

Mijn penis blijft niet stijf als ik een condoom om doe. Ik kan je helpen een condoom om te doen, dat helpt wel om hem stijf te houden.

Ik heb geen condoom bij me.
Ik wel!
 
Ik ben bang te vragen om een condoom te gebruiken, misschien denkt hij (zij) dat ik hem (haar) niet vertrouw.
 
Als je het hem niet kunt vragen, dan vertrouw je hem waarschijnlijk ook niet genoeg.
Het is aan hem, het is zijn beslissing Het is ook aan jou, want het gaat ook om jouw gezondheid!

Ik gebruik de pil, dus we hebben geen condoom nodig. Ik gebruik toch liever een condoom, het beschremt ons tegen SOA's waarvan we misschien niet eens weten dat iemand het heeft.

Het is niet zo gevoelig als ik een condoom gebruik. Misschien duurt het daardoor langer voordat een orgasme komt en hebben we nog langer plezier!

Een condoom omdoen is zo'n onderbreking van de seks.
Dat hoeft niet als we het samen doen.
 
Ik denk dat je niet echt om me geeft. Dat doe ik wel, maar ik geef ook om onze toekomst!

We kunnen op tijd terugtrekken.
('voor het zingen de kerk uit gaan')
Maar je kunt ook zwanger worden of een SOA oplopen door voorvocht dat vrijwel altijd al voor de ejaculatie komt.

Maar ik hou van je! Dan wil je ons beiden toch ook goed beschermen?

Maar één keertje zonder condoom Eén keer is genoeg om een SOA te krijgen of zwanger te worden.

Ik heb een allergie voor condooms Als dat zo is heb je een latex-allergie. Speciaal voor mensen met een die allergisch zijn voor latex zijn er latexvrije condooms. (Meer info over latex-allergie).

ondooms ruiken naar rubber Dan zal ik je eerst verwennen met wat lekkers als jam of slagroom. En condooms met een smaakje ruiken niet naar rubber, want je hebt vele smaken, kleuren en geuren zoals bijvoorbeeld aardbeicondooms, banaancondooms, sinaasappelcondooms en nog veel meer!
 
Er zijn geen condooms in mijn maat Laat mij het condoom maar eens bij je passen, want ze zijn heel erg rekbaar! En als het condoom toch te strak of te los zit, dan kopen we condooms die iets groter of juist kleiner zijn. Of:
Ik kan het me niet voorstellen: condooms zijn er in meer dan tien maten! Er is zelfs een speciale condoommeter om je maat condooms te bepalen!
 
   

Heb je bruikbare aanvullingen? Mail het ons!