• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat is spanking?

Spanking is het slaan op de billen als erotische activiteit. Dit kan met de blote hand of met attributen zoals gesels, riemen, zweepjes, roeden of paddles. De term is van Engelse origine en had oorspronkelijk de betekenis van billenkoek, de lijfstraf waarbij iemand slaag krijgt op de billen met een open hand.

De uitgedeelde tikken veroorzaken in meerdere of mindere mate pijn. In respons hierop worden, om deze pijn minder te voelen, in de hersenen endorfine afgescheiden. Dit geeft een plezierig en behaaglijk gevoel en kan de seksuele opwinding versterken.

De billen staan bij het spanken centraal en dat maakt dat er in het hele gebied, dus ook bij de geslachtsdelen, meer bloed doorstroomt. Dit veroorzaak die intense opwinding. Spanking is een perfecte manier om uit te proberen, als je op zoek bent naar wat variatie in je sexleven.

Spanking is tevens een goede manier om mee te beginnen als je graag wilt gaan experimenteren met BDSM. Het is zeg maar de kuise versie van BDSM. Waar spanking vooral gericht is op een vriendelijke tik op de billen, gaat BDSM een paar stappen verder