• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Welk glijmiddel is het best voor jou? Met 5 verschillende liefdesformules ga je deze zeker vinden

Houd je van het leven, avontuur en gezellige avonden met je partner? Geniet je van de tijd als koppel, de wilde seks en de tederheid, en sta je open om het meeste uit je seksleven te halen? Maar is het je tot nu toe nog niet gelukt om erachter te komen welk glijmiddel het beste bij je past? Dan vindt je zeker iets dat bij je past tussen de vele liefdesformules die hieronder worden beschreven. Zodat ook jij in staat zult zijn om het juiste glijmiddel voor jou te vinden voor nog vele uren prikkelend plezier - beloofd!

Jouw seksleven – jouw eigen glijmiddel

Ontspannen en gevoelig
Hou je van een ontspannen sfeer, vol emotie en zonder alle franjes? Ben je romantisch als het om seks gaat en vind je het leuk om jezelf en je partner te verwennen? Is voorspel belangrijk voor je en neem je graag de tijd om bewust de strelingen van je partner te waarderen, misschien ook met speeltjes? Ben je zeer gevoelig en is het belangrijk dat je een glijmiddel hebt dat licht aanvoelt? Dan is een natuurlijk glijmiddel op waterbasis dat geen glycerine bevat en vrij is van conserveermiddelen, parabenen en paraffines perfect voor jou. Met zijn lichte formule op waterbasis is het glijmiddel pjur WOMAN Nude ideaal voor tedere strelingen, gebruik met seksspeeltjes en zowel orale als vaginale seks. En het laat je gevoelige intieme gebied licht en fris aanvoelen.


Sensueel en verzorgend
Houd je ervan om dingen goed te verzorgen - niet alleen in je dagelijkse leven maar ook in je seksleven? Is langdurige huidverzorging belangrijk voor je en moet je een beetje voorzichtig zijn met welke producten je sowieso op je huid gebruikt, vooral in je intieme zone? Waarom zou je dan genoegen nemen met minder? Of het nu gaat om een opwindend voorspel of gepassioneerde seks, het moet ook achteraf goed aanvoelen en je gevoelige huid een beetje extra TLC (Tender, Loving Care) geven. Een glijmiddel op waterbasis met voedende ingrediënten is perfect voor jou. pjur med REPAIR GLIDE is een glijmiddel op waterbasis met hyaluron, dat is ontwikkeld om je seksleven te verrijken. Het regenereert je huid met blijvende resultaten en verbetert, dankzij zijn uitstekende glij-eigenschappen, het voorspel en draagt bij aan momenten van puur geluk.


Wild en langdurig
Vind je het leuk om de een na de andere positie uit te proberen, word je opgewonden van lange periodes van wederzijdse masturbatie en massage? Hou je van langdurige sessies? Ben je dol op nieuwe dingen uitproberen en altijd op zoek naar opwindende seksposities? Glijmiddelen op basis van siliconen met langwerkende glij-eigenschappen zijn bijzonder geschikt voor jouw seksleven. Als seks een beetje extreem wordt, moet je glijmiddelen op siliconenbasis gebruiken met langdurige glijvermogen. pjur ORIGINAL premium is een glijmiddel op siliconenbasis en zorgt voor een uitzonderlijk langdurige glijvermogen in de intieme zone. Het is zeer zuinig in gebruik en ook geschikt voor langdurige massages - dus helemaal in jouw straatje.


Meeslepend en krachtig
Hou je meer van anale seks en vind je het leuk om altijd te doen wat goed voor je voelt, zonder enige beperking? Houd je van seks die een beetje ongewoon is en hou je van intense penetratie? Vanwege de gevoelige zenuwuiteinden in de anus en het gebrek aan natuurlijke smering in met name het anale gebied, is het belangrijk om (het juiste soort) glijmiddel te gebruiken om letsel en pijn te voorkomen. Glijmiddelen op basis van siliconen die enigszins ontspannen zijn daarom ideaal voor je seksleven. Deze glijmiddelen hebben extra huidverzorgende eigenschappen en zijn speciaal ontworpen voor intense anale geslachtsgemeenschap. pjur Back Door Relaxing Silicone Anal Glide bevat jojoba en zorgt voor extra langdurig glijvermogen en dekking, waardoor het precies goed is voor jou en je avontuur. Wil je meer weten over anale seks? Kijk dan hier.


Van alles wat
ONTSPANNEN, GEVOELIG, WILD, LANGDURIG, TEDER, ROMANTISCH EN INTENS. Het spreekt voor zich dat jouw seksleven net zo uniek is als jijzelf! Je houdt gewoon van seks in al zijn verschillende vormen en je bent volledig toegewijd aan je partner zonder bepaalde voorkeuren of beperkingen. Soms wil je het hard hebben zonder voorspel en soms heb je gewoon zin om te strelen of langzame seks te hebben. Het is jouw seksleven - en jij kunt beslissen welk glijmiddel voor jou geschikt is! Maar met de pjur Mini Collection heb je altijd het juiste glijmiddel bij de hand, in welke situatie dan ook.