• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ultra dunne condooms

Wil je meer voelen tijdens het vrijen en nog steeds de juiste bescherming behouden? Dan zijn dunne condooms een uitstekende keuze. Dunne condooms zorgen voor meer gevoel zonder in te leveren op bescherming. Bekijk het gehele assortiment dunne condooms van Condoom Anoniem hieronder en geniet van de beste merken tegen de laagste prijzen.

Dunste condooms Top 10 Zijn dunne condooms veilig?

Durex dunne condoomsDurex Thin FeelDurex Fetherlite 

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Met dunnere condooms nog meer gevoel

Deze condooms zijn extra dun, waardoor je nauwelijks door hebt dat je een condoom om hebt. Dunne condooms geven bijna hetzelfde fijne en realistische gevoel als vrijen zonder condoom. Met de dunne condooms van Condoom Anoniem voel je meer tijdens het vrijen en geeft het een nog intiemer gevoel. Bekijk de lijst van de top 10 allerdunste condooms van Condoom Anoniem op ‘Dunste condooms Top 10 van Condoom Anoniem’.

Zijn Dunne Condooms net zo veilig?

Al onze dunne condooms voldoen aan dezelfde strenge veiligheidsnormen als standaard condooms. Ze zijn voorzien van de CE-markering voor condooms, wat aangeeft dat ze grondig zijn getest en goedgekeurd voor veilig gebruik. Onze dunne condooms bieden zodoende de juiste bescherming en veiligheid tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA, geslachtsziekten). 

Dunne Condooms in diverse maten en varianten

Ons assortiment dunne condooms bestaat uit diverse maten en varianten. Want zeker als je condooms kiest in de perfecte maat die bij de dikte van de penis passen, ervaar je het beste gevoel. We bieden gemiddelde maten aan als 53 en 56. Ook vind je extra dunne condooms in smallere maten als 47 en 49. Als laatste hebben wij ook bredere maten als 60, 64 en 69 in ons assortiment dunne condooms. Weet je niet zeker welke maat dunne condoom je moet bestellen, kun je op de pagina ‘Welke maat condoom moet ik kopen?’ lezen hoe je de juiste maat kunt bepalen. Goed om te weten: het Duitse merk Mister Size is gespecialiseerd in dunnere condooms in verschillende maten.

Dunne condooms bestellen bij condoom anoniem

Elke bestelling die bij Condoom Anoniem wordt geplaatst, wordt door ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. We zorgen ervoor dat alle producten goed worden verpakt, zodat deze goed zijn beschermd tijdens de levering. Kleine bestellingen worden verzonden in stevige enveloppen met bubbelbescherming. Grotere orders worden goed verpakt in stevige dozen met opvulmateriaal. 

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat elke bestelling discreet en anoniem wordt verzonden. Onze bedrijfsnaam en logo zijn nooit te vinden op de verpakking en is dus ten alle tijden onbekend voor de bezorger of ontvanger van het pakket.

Ook is onze bedrijfsnaam of logo nooit te vinden op een bankafschrift. Zo blijft je aankoop volledig anoniem en privé voor anderen die toegang hebben tot je bankafschriften!

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit.

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan