Zaaddodend glijmiddel - ContraGel Green

Beschikbaar: Op voorraad
€ 12,49
Snel overzicht Zaaddodend glijmiddel - ContraGel Green
Zaaddodend glijmiddel geschikt voor gebruik met condooms, speeltjes en een pessarium, tube van 60ml.

Gegevens

Contragel Groen werd in het verleden onder de naam Contracep groen op de markt gebracht door het Centraal Middelen Depot van de NVSH. Na enige tijd van afwezigheid is het identieke middel tegenwoordig weer beschikbaar als ContraGel Groen.

ContraGel Green is een zaaddodend* glijmiddel met melkzuur als werkzame stof. Dit zorgt voor een aangepast zuurgehalte zoals de vagina zelf verzorgt in de niet vruchtbare periode. Deze gel is zo samengesteld, dat artikelen van rubber of kunststof niet beschadigd kunnen worden. Het is daarom absoluut veilig te combineren met condooms, een pessarium of erotisch speelgoed. Het glijdend effect maakt het gebruik van dit produkt extra prettig.

* Hoewel Contragel Green door vele (web)winkels als zaaddodend glijmiddel wordt verkocht, is het geen middel dat spermacellen daadwerkelijk doodt. De pH-waarde in de vagina wordt door ContraGel Green echter zodanig verlaagd, wat voor immobilisatie van spermacellen zorgt. Spermacellen kunnen hierdoor niet meer bewegen en verliezen daarmee effectiviteit.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 4013273000208
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Merk ContraGel
Verpakking Tube
Inhoud 60 gram
Extra stimulatie Geen / neutraal
Glijmiddelbasis Waterbasis
Smaak / Aroma Geen / Neutraal