• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat is een poupe soleil?

Poupe Soleil is een andere benaming voor 'anus bleken'. Tanden bleken is tegenwoordig al heel gewoon maar anus bleaching wordt steeds populairder. De kringspier en de streek daaromheen heeft meer pigment, waardoor hij donkerder is dan de huid van de billen en benen.

Waarom?

Het bleken is puur cosmetisch. Mensen doen het omdat ze het mooier vinden. Ze willen zich graag aantrekkelijk voelen en daarom past de behandeling nu in het rijtje van het scheren van je ballen en het ontharen van je vulva. Tot slot is het een trend die we zien in de porno-industrie: veel acteurs en actrices hebben een anus die dezelfde kleur heeft als de rest van de huid. Dit zorgt voor onzekerheid bij de gewone mens, die denkt dat hij of zij uitzonderlijk is met de donkerdere kringspier. Dus willen veel mensen nu ook een roze sterretje in plaats van een donkere kringspier. 

Door deze trend is de vraag naar middelen om de anus te bleken toegenomen. In Nederland is het vooral hip onder de twintigers en dertigers.

Hoe?

De anus laten bleken wordt ook wel sterretje bleken genoemd. Het lichter kleuren van dat donkere pigment op en rond de anus kan op verschillende manieren.

  • Speciale blekende crèmes of gels: makkelijk zelf te doen maar moet je wel tweemaaldaags aanbrengen en de ingrediënten kunnen de zeer gevoelige huid aantasten.
  • Laserstralen (via kliniek of schoonheidssalon): de huidcellen worden lichter, maar het kan wel één tot twee maanden duren voor je resultaat ziet en het pigment komt ook terug.

Condoom Anoniem heeft geen producten hiervoor in het assortiment. Wij adviseren om bij interesse contact op te nemen met een professional op dit vlak.