• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

6 Beste masturbatietips voor mannen

Vrijwel iedere man masturbeert. De een wat vaker dan de ander, maar echt iedere man doet weleens aan soloseks. En dat is ook goed, want het helpt je spanningen te verminderen en het laat je jouw eigen lichaam goed kennen. Maar soms ben je toe aan iets anders, iets nieuws. Om de sleur van gewoon aftrekken te doorbreken.

Bij Condoom-Anoniem helpen we je niet alleen aan condooms, de leukste speeltjes en het beste glijmiddel, maar hebben we ook leuke tips om jezelf (of je partner!) te verwennen!

1. Probeer een masturbator

Als je jezelf altijd alleen maar aftrekt, kan het geweldig zijn om eens iets nieuws te proberen: probeer eens een seksspeeltje voor mannen!

Echt, seksspeeltjes zijn al lang niet meer uitsluitend het domein van de vrouw. Je kunt als man ook van alles krijgen: van kunstvagina’s tot ‘love bombs’. 

Een goedkope wegwerpoplossing is die Love Bomb, een verrassend kleine wegwerp masturbator van zacht materiaal, die je vult met glijmiddel en die je daarna gebruikt om je penis mee te stimuleren. Handig: je hoeft ‘m niet schoon te maken, want je gooit om gewoon weg als je klaar bent.

Iets duurzamer, waar je vaker van kunt genieten, is Mia’s Muschi, de Dual Density Masturbator. Als je heel dicht bij het gevoel van échte seks wilt komen, is zoiets als dit wat je nodig hebt. Aan de ene kant van deze dubbele masturbator tref je een realistisch vormgegeven vagina met schaamlippen en clitoris, aan de andere zijde een smalle opening voor de simulatie van anale penetratie.

Het soepele, zachte materiaal (TPR), de nauwe schacht in combinatie met glijmiddel op waterbasis zorgt voor een intense stimulatie. Om keer op keer van te genieten, want door de opening aan twee kanten is deze masturbator gelukkig ook makkelijk schoon te maken.

Als je altijd alleen maar jezelf hebt afgetrokken, is dit echt soloseks van een heel nieuw level. Aanbevolen door masturbatie-experts!

Bij Condoom-Anoniem hebben we uiteraard ook andere masturbators voor je. Het hele actuele assortiment masturbators voor mannen bekijk je hier.

2. Het warme washandje

Hoeft het van jou allemaal niet zo high-tech? Gelukkig kun je ook met een simpel washandje naar grote hoogten worden gebracht. Even onder de warme kraan houden, eventueel samen met wat glijmiddel gebruiken en lekker aftrekken met je trekhand, terwijl je de andere hand gebruikt om je ballen stevig vast te pakken. Een heerlijk orgasme is gegarandeerd en het washandje kun je altijd weer eenvoudig uitwassen.

3. Glijmiddel bij aftrekken (+ bonustip!)

Om het lekker soepel en sensueel te laten voelen, gebruik je glijmiddel. Dat kan van alles zijn van speeksel tot vloeibare zeep, maar glijmiddel speciaal voor seks is het best en meest hygiënisch. Je kunt glijmiddel kopen in handige flesjes, een tube of in zakjes. Extra tip: een zakje (of sachet) glijmiddel kun je een aantal minuten in een bakje warm water leggen zodat je glijmiddel lekker warm aanvoelt. Dat kun je trouwens ook doen met een masturbator (als deze tegen water kan). 

4. Neem meer tijd

Rukken wordt vaak een sleur omdat je het te snel even tussendoor doet. Leer jezelf opnieuw kennen door er de tijd voor te nemen. Probeer bijvoorbeeld de start-stop-methode: als je bijna klaarkomt stop je en laat je de opwinding even wegzakken, om daarna weer verder te gaan en de cyclus te herhalen.

Probeer je orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Dit is ook een methode die je jezelf kunt aanleren om minder snel klaar te komen tijdens de seks met je partner. Experimenteer ook met het variëren in snelheid, doe het afwisselend met je rechter- en je linkerhand en pas nieuwe posities toe.

5. Focus niet alleen op je eikel

Het is zonde om niet je gehele geslachtsdeel bij je masturbatiesessie te betrekken. Toch focussen veel mannen vooral op het uiteinde van de penis met de eikel. Pak je ballen erbij, stimuleer je perineum (het deel tussen je zak en je anus) en streel, knijp en wrijf ook over de schacht van je penis.

Zelfs méér dan alleen je penis en ballen kun je bij het masturberen betrekken. Niet alleen vrouwen, ook mannen hebben erogene zones bij bijvoorbeeld de tepels en de binnenkant van de dijen. Neem de tijd om te ontdekken waarvan je opgewonden raakt.

6. Gebruik meer visuele prikkels

Kijk je nooit of zelden porno? Probeer het dan eens mét! Voor sterkere visuele prikkels kun je een VR-bril gebruiken. Of een filmpje opzoeken met een zogeheten ‘jerk off challenge’ waarbij je precies de instructies op moet volgen.

Meer masturbatietips voor mannen? Probeer eens wat nieuws!

Ook bij masturberen geldt: blijf experimenteren en nieuwe dingen proberen. Soms heb je hiervoor even wat nieuwe stimulans nodig. Geen nood, bij Condoom-Anoniem hebben we wat jij kunt gebruiken.

Kijk eens in het assortiment bij de massageproducten of bij de seksspeeltjes voor mannen.