• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mijn penis dikker aan het begin en dunner aan het eind

Vragen: 

  • Vanaf de basis naar de eikel wordt mijn penis wat smaller.
  • Mijn penis is dikker bij mijn buik en dunner bij de eikel.
  • Mijn eikel is dikker dan mijn piemel.
  • Enz.

Welk condoom moet ik dan kiezen?
Dit soort vragen krijgen we vaak bij Condoom-Anoniem!

Antwoord:

Eigenlijk is geen enkele penis over de hele lengte overal even dik, en er zijn al net zoveel verschillende vormen piemels als mannen... Net zoals je handen en je gezicht er anders uitzien vergeleken met een ander persoon, is ook dus elke penis anders. 

Condooms zijn gelukkig erg elastisch en wil je eigenlijk als een "2e huid" over de penis hebben. liefst zonder dat het condoom ergens te los of juist te strak zit. 
 
Qua vorm zijn er eigenlijk 2 soorten condooms: rechte condooms en "anatomisch gevormde" condooms. Daarnaast zijn er echter nog condooms met een ruimere top en zijn er vrouwencondooms
 

Anatomische gevormde condooms

Bij anatomisch gevormde condooms is de ingang wat breder, dan loopt de vorm smaller tot onder aan de eikel en bij de eikel is het weer wat breder: 
Anatomisch gevormd condoom
 

Rechte condooms

Rechte condooms zijn over de gehele lengte even breed:
Rechte condooms
 

Condooms met ruimere top

Deze condooms hebben een rechte vorm, maar zijn op het einde ruimer. Geschikt voor de penis met een dikkere eikel, maar ook om meer sperma op te kunnen vangen na de zaadlozing:
Condooms met ruimere top
 
Bij alle condooms op onze website zie je onder het kopje Specificaties welke pasvorm en maat dat condoom heeft. 
 

De juiste condoommaat kiezen

De meeste condooms zijn gelukkig erg elastisch, daardoor past deze zich aan de vorm van de penis aan. Maar als een condoom ondanks de vorm te strak of juist te los zit, dan is het slim om te kijken welke condoommaat het best past. Je vindt daarover meer informatie op de pagina Welke maat condoom? 
Ga dan niet alleen af op wat je meet, maar probeer bij twijfel ook verschillende condoommaten uit om te voelen wat het prettigst past!