• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat is het verschil tussen Durex en Pasante condooms?

Durex versus Pasante condooms

Durex is wereldwijd het meest bekende condoommerk en van die positie maakt het condoommerk dan ook dankbaar gebruik. Veel mensen kiezen namelijk daarom automatisch voor Durex condooms. Er zijn echter veel meer merken condooms die kwalitatief niet onder doen voor Durex condooms zoals Pasante. Het merk Pasante heeft vooral zijn bekendheid in Engeland maar is na Durex wereldwijd de grootste producent van condooms. 

Pasante condooms hebben net als Durex condooms de wettelijke CE-certificering en zijn ook Kitemarked, Beide merken condooms zijn volgens de Europese wetgeving CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel en voldoen daarmee aan alle Europese regelgeving rond de veiligheid van condooms. Daarnaast worden op zowel de Durex - als Pasante condooms aanvullende keuringen uitgevoerd welke niet wettelijk verplicht zijn, maar waardoor beide merken condooms ook gecertificeerd zijn door het strengere Engelse Kitemark.

Zowel Durex als Pasante hebben een groot assortiment condooms. Die van Durex zijn echter voornamelijk verkrijgbaar met de meest standaard nominale breedte van 52 of 56mm. Terwijl Pasante een grote verscheidenheid aan condooms biedt, niet alleen in soorten maar ook in verschillende maten.  

Zowel voor Pasante - als voor Durex condooms geldt:

  • voldoen aan alle wettelijke kwaliteitsnormen
  • elektronisch getest
  • geproduceerd van de allerbeste rubber latex
  • gecertificeerd