• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Glyder Ambassador 1000 Condooms verkrijgbaarheid

Durex Glyder Ambassador zijn populaire condooms om twee redenen:

  • de merknaam Durex
  • de lage prijs (omdat het als een 1000 condooms bulkverpakking verkocht wordt)


Voorraad Durex Glyder Ambassador condooms overal uitverkocht. Waarom?

  • Durex heeft Durex Glyder Ambassador condooms ooit in zakken van 1000 condooms in Nederland en België op de markt gebracht voor verkoop aan professionals. Hiermee wilde Durex marktaandeel krijgen bij grootverbruikers. De 'gewone consument" moet in de supermarkt en drogist de dure doosjes met 12 condooms kopen. Per stuk zijn deze condooms véél duurder dan de condooms uit de zakken van 1000. 
  • In 2010 werd Durex overgenomen door Reckitt Benckiser (het bedrijf dat ook eigenaar is van merken als o.a. Vanish, Dettol, Strepsils, enz.). Het belangrijkste doel van het opkopen van bekende merken is natuurlijk geld verdienen.
  • Ondertussen worden steeds meer condooms verkocht via Internet. Populaire condooms in webwinkels zijn Durex Ambassador Glyder condooms, vanwege de merknaam "Durex" én omdat deze condooms goedkoper zijn dan alle andere Durex condooms. 
  • Door in maart 2017 te stoppen met de productie van de Durex Glyder Ambassador condooms is het de bedoeling van Reckitt Benckiser om meer condooms in consumentendoosjes te verkopen. Slim en... heel normaal: een multinational wil simpelweg zoveel mogelijk geld verdienen. Dan stop je met het product waarop de minste marge wordt gemaakt!


Pas op voor "namaak Durex"!

Er zijn webshops die Durex Ambassador Glyder condooms nog steeds aanbieden, maar vervolgens Euroglider condooms opsturen. 
Euroglider is een Nederlands condoommerk dat enkele jaren geleden gestaakt werd. De merknaam Euroglider is verkocht aan het Nederlandse bedrijf Asha International. Deze laat sinds 2017 weer condooms onder de naam Euroglider condooms fabriceren, en deze worden verpakt in folies die bijzonder veel lijken op de folies van Durex Glyder Ambassador condooms. Deze nieuwe Euroglider condooms zijn overigens gewoon CE-gecertificeerd, wat immers verplicht is voor alle condooms die in Europa verkocht worden. Euroglider is daarmee een prima alternatief voor de Durex Glyder condooms, maar zeker niet het enige alternatief. 

Vergelijk Durex Euroglider Balance

Alternatief voor Durex Glyder Ambassador condooms

Als je condooms in grootverpakking zoekt is er veel keuze in verpakkingen van 144 condooms. Zoek je verpakkingen van 1000 condoomsdan zijn er de bulkverpakking Balance condooms en nu dus ook de nieuwe Euroglider condooms in grootverpakking.

Balance condooms worden verkocht sinds 2008 en zijn door Condoom-Anoniem ontwikkeld op verzoek van en in samenspraak met een aantal GGD's in Nederland. Ook Balance condooms beschikken over de wettelijk verpichte CE-certificering (en daarnaast ook over het nog strengere Britse Kitemark). Balance condooms kunnen nóg iets voordeliger worden aangeboden omdat deze rechtstreeks vanuit de condoomfabriek via Safe Shops BV worden verkocht in Nederland en België. De condooms worden niet verpakt in een mooi doosje (dat maakt het immers duurder). Balance condooms zijn wel verpakt in vierkante folies. In tegenstelling tot de rechthoekige folie zit een condoom in een vierkante folie in zijn natuurlijke vorm verpakt (rond, zonder ovaal gedrukt te worden), met als bijkomend voordeel dat glijmiddel zich na de fabrikage in de folie beter verspreidt over het condoom.   

Direct een grootverpakking condooms bestellen:

Klik hier voor meer keuze in grootverpakkingen condooms in bulk.


Grootverbruik condooms

Condooms regelmatig zakelijk inkopen voor professioneel gebruik? Neem dan contact met ons op voor een speciaal aanbod.