• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe kom je aan condooms zonder dat iemand het ziet?

Condooms kopen zonder dat ouders het zien bij de post of op je bankrekening is eenvoudig. Geen afschrijving bij de bank en geen pakketje thuis, maar anoniem bij een afhaalpunt in de buurt. Hier leggen we uit hoe je echt anoniem aan condooms kunt komen. 

Seks is iets heel persoonlijks en daarom vinden veel (jonge) mensen het best lastig om condooms (of een seksspeeltje) te kopen. Het is niet fijn als je ouders mee kijken op je bankrekening en je moet uitleggen waar die ene iDeal-betaling voor was. Of als je ouders of huisgenoten nieuwsgierig zijn naar wat er in die envelop of het doosje zit, dat voor jou bezorgd is. 

Daarom bestaat Condoom-Anoniem

Bestel condooms zonder afschrijving op je bank

Als je online bestelt en betaalt met bijvoorbeeld iDeal, dan zie je de betaling in je bank App of bankafschrift. Natuurlijk zorgen we er voor dat daar géén Condoom-Anoniem of bedrijfsnaam komt te staan. Maar als je liever helemaal niets op je bank wilt zien dat er iets gekocht is omdat je ouders mee kunnen kijken, dan hebben we een oplossing voor je!

Betalen met contant geld of prepaid kaart

  1. Er zijn twee manieren om je bestelling met contant geld te betalen:
    Contant geld voor je bestelling opsturen per post (nadeel: duurt langer, er moet een postzegel op)
  2. Koop een VVV cadeaukaart of een PaySafe kaart (bij Primera) met contant geld of PIN. Op de kaart staat je tegoed. Met de code op de kaart kun je jouw bestelling in onze webshop online betalen.

Betalen met een telefoon

  1. Je kunt kiezen voor Telefonisch betalen. Als je je bestelling hebt geplaatst zie je een telefoonnummer dat je moet bellen. Dit nummer kost € 1 per minuut. De computer aan de lijn verbreekt de verbinding zodra je lang genoeg gebeld hebt, en je hebt betaald via je telefoonrekening. 
  2. Je kunt ook kiezen voor Apple Pay of PayPal, als je daarover beschikt.

 

Haal je bestelling op bij een afhaalpunt of pakket-automaat

Als je de bestelling liever niet thuis wilt ontvangen, dan kunnen we het voor je klaar laten leggen bij een PostNL afhaalpunt of een pakket-automaat. Natuurlijk staat er geen afzender of logo op het pakje, en ziet niemand wat er in zit. 
Bij het plaatsen van je bestelling vul je wel eerst je eigen naam en adres in, want alleen dan kunnen we de afhaalpunten bij jou in de buurt laten zien waaruit je kunt kiezen. We sturen niets naar je eigen adres, óók geen briefje of factuur. Beloofd!

Ophalen bij een afhaalpunt

Je ontvangt van ons een track&trace code om je pakje te volgen. De volgende werkdag kun je het ophalen. Je naam staat op het pakje en mogelijk moet je je legitimeren zodat ze zeker het juiste pakje aan je geven. Dit is geen leeftijdscheck. Ze kunnen ook niet zien dat het pakje van ons komt of wat er in zit. 

Ophalen bij een pakketautomaat

Je ontvangt van ons een track&trace code om je pakje te volgen. Van PostNL ontvang je een mail of sms met een code waarmee je jouw pakje de volgende dag uit de pakketautomaat kunt halen. Zorg er dus voor dat je géén fout maakt in je e-mail adres of mobiele nummer. 

 

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Klik op de chat-knop rechtsonder in je scherm!