• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe is de vlinder positie?

Wat is standje Vlinder? 

Ken jij het standje vlinder al? Bij dit standje is de gever dominant en kan ook overal makkelijk bijkomen met de handen. Het is vooral leuk als je eens niet op de bank of in bed wil vrijen, maar bijvoorbeeld op de keukentafel, het aanrecht, of je bureau. De penetratie is diep en de gever gebruikt zowel de heupen als handen. Bij het ‘vlinder’ standje draait het allemaal om de hoek waarin de ontvanger ligt.

Hoe werkt seksstandje Vlinder?

De ontvanger gaat liggen op een hoge ondergrond, zoals een tafel of aanrecht, met de billen precies op de rand en de benen gespreid. De penetrerende partij gaat tussen de benen van de ontvanger staan, pakt de heupen en trekt deze omhoog. Zo komt de ontvanger met de billen boven de ondergrond op de schouders te liggen. Vervolgens kan de gever binnen stoten of de ontvanger vastpakken en over hem heen te laten bewegen. 

De ontvanger kan ook de benen in de nek van de partner leggen, die op zijn beurt zijn handen onder de billen van de ontvanger kan houden. Belangrijkste aan het succes van deze positie is dat er een perfecte hoek voor penetratie ontstaat.

Voor wie?

Met name voor heterostellen is dit een zeer opwindend standje, met de nodige aanpassingen en eventuele hulpmiddelen kunnen ook anders samengestelde koppels hier mee aan de slag. 

Voordelen van het vlinder-standje

  • Zeer diepe penetratie is mogelijk, fijn als de penis niet zo groot is.

Nadelen van het vlinder-standje

  • Een beetje biceps is gewenst om dit lang vol te houden. 

Variaties

  • De ontvanger ligt op de rug op bed en de gever staat aan het voeteneind. De gever tilt de heupen van de ontvanger op en laat de benen rusten op zijn schouders. Deze hoek maakt een nog diepere penetratie mogelijk en zorgt voor extra stimulans voor de G-spot en baarmoederhals.