• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Professionele SOA test zelf thuis testen

Condoom-Anoniem biedt je verschillende betrouwbare SOA testen aan om zelf een SOA test te doen. Je ontvangt een testkit met alle benodigde materialen en een duidelijke uitleg. 

Welke SOA-test moet ik doen? Welke soorten SOA's zijn er? 

Merken

SOA Test Advies

Het is belangrijk om de juiste (combinatie van) SOA Tests te doen. Ga naar de pagina SOA Test Advies om te bepalen welke test in jouw situatie geadviseerd wordt. 

Wanneer is een SOA test betrouwbaar?

Bij elke SOA-test staat de incubatietijd vermeld. Dit is de periode na het laatste onveilige contact waarop het mogelijk is om een specifieke test uit te voeren. 
Als je een laboratorium SOA test bestelt, dan ontvang je een testkit met de benodigde materialen (voor zowel man als vrouw) om zelf bloed, urine of een uitstijkje af te nemen. Tevens vind je in de testkit de benodigde materialen om de test gratis naar een professioneel laboratorium te sturen. Je SOA test wordt op exact dezelfde wijze geanalyseerd als een SOA test bij de GGD of je huisarts. Je ontvangt de uitslag van je SOA test binnen enkele werkdagen via e-mail, SMS of telefoon. Precies zoals jij het wilt.

Indien je vragen hebt over het afnemen van de test of over jouw uitslag dan staan er altijd twee SOA verpleegkundigen voor je klaar om je telefonisch of per mail te helpen of te adviseren.  

SOA Test met spoed

Je kunt je SOA testen afhalen in onze winkel Safe Shops in Veldhoven (maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur, of op afspraak). Bij het afhalen van een SOA test hoef je geen gegevens achter te laten, je blijft anoniem. In onze winkel kun je contant of met PIN betalen (zonder herkenbare informatie op je afschrift).

Filteren

  • Prijs
    tot
  • Merken