• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending en retourneren

Informatie over verzenden en retourneren:

 • Gratis verzending
 • Echt anoniem?
 • Hoe wordt het verpakt?
 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
 • Ik wil afhalen bij een Afhaalpunt
 • Retourbeleid

Gratis verzending

Om zo goedkoop mogelijk te zijn bieden we je altijd gratis verzending aan! 

Buiten Nederland moeten we helaas wel verzendkosten rekenen, maar voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten slechts € 2,95, of gratis voor bestellingen vanaf € 30,00.

Bestelling rechtstreeks naar een afhaalpunt of pakket-automaat? 

Je kunt bij de verzendmethoden kiezen om je bestelling rechtstreeks naar een afhaalpunt of pakketautomaat van PostNL of DHL te laten sturen. Op basis van je adres dat je hebt ingevuld worden afhaalmogelijkheden bij jou in de buurt getoond! Er wordt dan niets bij je thuisbezorgd en ook het afhaalpunt ziet niet dat je bij ons hebt besteld, super anoniem dus!

Afhaalpunten en pakketautomaat zijn gratis voor bestellingen boven de € 30, daaronder wordt een bijdrage van € 2,95 gerekend. 


Altijd anoniem. Niemand ziet wat je besteld hebt.

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit. 

Anoniem condooms bestellen  anoniem pakketje

 

Hoe wordt het verpakt?

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes, of een doosje voor pakketpost. Altijd anoniem. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op.

Bij de meeste producten staat de standaard verzendwijze vermeld (brievenbuspost of pakketpost).

 • Brievenbuspost (gratis!) als je bestelling door de brievenbus past. Doosjes die niet passen vouwen/drukken we voorzichtig plat of worden zorgvuldig omgepakt. Handig: je hoeft dan niet thuis te zijn voor een pakketbezorger of je pakje bij je buren op te halen! Tevens dragen we hiermee bij aan een duurzaam milieu want er hoeven geen bestelbusjes door je straat te rijden om pakjes te bezorgen. Meer info over de voordelen van brievenbuspost. 
 • Pakketpost (gratis!) als je bestelling niet door de brievenbus past. Ook als er ten minste één product in je bestelling zit dat niet door de brievenbus past.
 • Pakketpost (€ 2,95, gratis vanaf € 30) als je kiest PostNL of DHL afhaalpunt of pakketautomaat. 

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

We betalen PostNL en DHL voor 24-uurs service voor zendingen binnen Nederland en België. We verzenden alle bestellingen op werkdagen tot 17:45 uur, zodat je het meestal de volgende dag in huis hebt. Zendingen naar België worden standaard verzonden met PostNL. Meer informatie over Hoe snel ontvang ik mijn bestelling of neem contact met ons op. 

Liever niet thuis ontvangen, maar ophalen bij een PostNL of DHL afhaalpunt?

Als je kiest voor een PostNL Afhaalpunt dan verzenden we je bestelling als traceerbaar en anoniem pakket rechtstreeks naar de afhaallocatie of pakketautomaat van jouw keuze. Je kunt het vanaf de volgende dag afhalen wanneer het jou uit komt (binnen 7 dagen!). De afhaallocatie weet niet dat wij de afzender zijn of wat er in je pakket zit. Bij het plaatsen van je bestelling kun je een afhaallocatie kiezen (afhaallocaties worden getoond op basis van de postcode die je hebt ingevoerd).

Geen verzendbevestiging ontvangen?

Zodra we jouw bestelling hebben ingepakt ontvang je op het opgegeven mailadres een verzendbevestiging. Zodra je pakje in het sorteercentrum wordt verwerkt ontvangen je ook een mail met trackinglink om je pakje te volgen. Dit is hetzelfde mailadres als waar je direct na het plaatsen van de bestelling de orderbevestiging op ontvangt. Heb je deze niet ontvangen; check dan even je Spam. 

Retourbeleid

De wettelijke termijn voor retourneren is 14 dagen, maar wij doen niet moeilijk als je later besluit dat je iets terug wilt sturen. Meer informatie over retourneren. 

Niet thuis?

Bij brievenbuszendingen houden we ons aan de maximale afmetingen voor brievenbuspost. Een standaard brievenbusopening dient ten minste 26,5 cm x 3,2 cm dient te zijn. Past je bestelling niet door je brievenbus dan kan de bezorger aanbellen, het retour sturen, of het later opnieuw laten aanbieden door de pakketbezorger. Wij hebben hierop geen invloed. 
Als je pakket niet bezorgd kan worden, dan kan de bezorger het bij buren bezorgen en een bericht achter laten. Ook kan de volgende werkdag een tweede afleverpoging gedaan worden, daarna gaat je pakket naar een afhaalpunt. Een pakket niet afhalen ontslaat je niet van je betaalverplichting indien je voor achteraf betalen hebt gekozen. 

Vragen? Snel antwoord!

Stel je vraag via

 • e-mail ([email protected])
 • de chatbox
 • WhatsApp: 06-1110 4004
 • Telefoon: 040-255 44 94 (9:00 - 21:00 uur)

* Om je bestelling zo snel mogelijk bezorgd te krijgen betalen we PostNL een hoger verzendtarief (voor jou als klant is het gratis!) om de 24-uurs service van PostNL te gebruiken. PostNL geeft echter nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.