• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veilig en vertrouwd winkelen bij Condoom-Anoniem

Niet iedereen is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds bedrijven die het niet zo nauw nemen met wetgeving en consumentenrecht. Dat is een slechte zaak, want winkelen op internet is leuk, gemakkelijk en snel.

Het vertrouwen van onze klanten is ons bestaansrecht 

Daarom zorgen we dat je bij Condoom-Anoniem veilig en vertrouwd kunt winkelen. Dit wordt bevestigd door onafhankelijke keurmerken:

Thuiswinkel Waarborg    BeCommerce Certificering

Condoom-Anoniem is de eerste online condoomspeciaalzaak welke het Thuiswinkel Waarborg keurmerk draagt (sinds 2009!). Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en staat onder andere garant voor helderheid, bereikbaarheid, duidelijke garanties en voorwaarden en een onafhankelijke geschillencommissie welke je als consument kan inschakelen als klachten niet naar tevredenheid worden opgelost. 
We zijn ook aangesloten bij het Belgische BeCommerce

Klik op bovenstaande logo's om de Lidmaatschapsverklaringen in te zien.
Meer informatie vind je op de website van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. 

De Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en BeCommerce bieden bij klachten een geschillencommissie en zij inspecteert gecertificeerde webwinkels periodiek o.a. op:

  • privacystatement: juiste omgang met gegevens van klanten.
  • bedrijfsgegevens: duidelijke vermelding van alle gegevens en het bieden van een goede bereikbaarheid voor klanten.
  • algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie te voeren, welke in overleg met o.a de Consumentenbond zijn opgesteld.
  • retourrecht: duidelijke informatie over de rechten van de consument;
  • een vlotte afhandeling van eventuele klachten;
  • onafhankelijke geschillencommissie: de mogelijkheid voor de consument om een klacht bij de van Nederlandse Thuiswinkelorganisatie neer te leggen.
  • Financiële gezondheid.

 

Safe Shops Kamer van Koophandel

Condoom-Anoniem (onderdeel van Safe Shops BV) is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel  onder nummer 59159170. Op de website www.kvk.nl kunt u onze inschrijving verifiëren door informatie op te vragen over ons KvK-inschrijvingsnummer 59159170.

Vragen over winkelen op internet, veiligheid, onze bestelprocedure, klachten en alle andere zaken beantwoorden we graag, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.