• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Het gaat wel om de maat: de piemelmeter voor condooms

VELDHOVEN - Het gaat niet om de lengte, maar om de breedte. Webshop 'Condoom Anoniem' uit Veldhoven brengt de My Sizer op de markt. Een soort schuifmaatje voor het precies opmeten van de penis.

"De maat weten van je piemel is belangrijk", vertelt Richard Spooren van de webshop Condoom Anoniem. Sinds enige tijd verkoopt hij condooms op maat. Geen condooms met op de verpakking opschriften als 'XL' of Giant+, maar condooms die op de millimeter nauwkeurig zitten. 

Enorme behoefte 
Aan die condooms is een enorme behoefte: "Tachtig procent van de bevolking kan aan de slag met de gewone condooms en de gewone maten, maar er zijn echt heel veel mannen die iets ruimers nodig hebben of iets kleiners."

Om de online klant goed te kunnen helpen met het vinden van de de juiste maat, heeft Spooren de My Sizer mede ontwikkeld. Het Veldhovense webbedrijf gaat het ding exclusief voor Nederland op de markt brengen. 

Het gaat om de breedte 
De geliefde maatcondooms zijn er in tien maten. Het gaat dan niet om een L, XL of een S'je, maar condooms met de maten 46 tot en met 69. Het zijn breedtematen. Doordat de penismeter de breedte/dikte meet van een piemel in erectie, hoeft een condoom nooit meer strak te zitten. Of nog erger: af te glijden. 

Door Rob Bartol (Omroep Brabant)