Glyde Ultra - 10 vegan condooms

Beschikbaar: Niet op voorraad
Nog -2 beschikbaar
€ 9,89
  • Koop 3 voor € 9,15 per stuk en bespaar 13%
Snel overzicht Glyde Ultra - 10 vegan condooms
10 Neutrale standaard Glyde Ultra Premium condooms. 100% veganistisch, gecertificeerd door de Vegan Society.

Gegevens

Glyde Premium Vegan Condoms Ultra zijn veganistische condooms met neutrale smaak, glijmiddel en reservoir. De Ultra is het meest verkochte condoom van Glyde met een nominale breedte van 53mm.

Glyde is gecertificeerd door de Vegan Society omdat Glyde condooms zijn gemaakt zonder toegevoegde chemicaliën, dierlijke ingrediënten, petrochemie, parabenen, gluten, talk of zaaddodende middelen. Glyde Vegan condooms worden geproduceerd volgens een gepatenteerd natuurlijke plantaardige formule waarbij natuurlijk rubberlatex en distel extract wordt gebruikt. Bij de productie van de meeste andere merken condooms wordt caseïne gebruikt, een dierlijk eiwit dan in melk zit. Voor Glyde Vegan condooms wordt dit niet gebruikt, maar is dat vervangen door het distel extract. 

Glyde Premium Vegan condooms hebben een minimale coating met Glyde's eigen silicone-glijmiddel, volgens een hoge kwaliteit niet-toxische formule. Glyde gebruikt geen gebruik van standaard siliconen glijmiddel zoals wordt toegepast op conventionele merken. Het glijmiddel wordt geproduceerd in Duitsland onder toezicht van het European Silicones Centre. Het voordeel van siliconen is dat het een synthetische verbinding is. Het wordt niet geabsorbeerd door de huid of slijmvliezen en het is daarom volkomen veilig voor mensen. Glyde geeft daarbij aan dat de gebruikte hoeveelheid glijmiddel dat op de condooms wordt gesproeid erg klein is, net genoeg om de condooms soepel van de mal te halen. Het verschil met andere condooms is merkbaar: Glyde condooms zijn niet verzadigd met glijmiddel dat van het condoom drupt als je het uit de verpakking haalt. 

Meer informatie

Meer informatie
EAN 9343359000408
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Merk Glyde
Houdbaarheidsdatum 2021-05
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Vegan / veganistisch
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 53
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir