Durex Invisible Condooms - 3 extra dunne condooms

Beschikbaar: Op voorraad
€ 4,25
Snel overzicht Durex Invisible Condooms - 3 extra dunne condooms

Het allerdunste condoom dat Durex ooit ontwikkelde: slechts 45 micon! 3 condooms per verpakking, gratis verzonden.

Gegevens

De allerdunste condooms van Durex: met 45 micron zijn Durex Invisible condooms die begin 2016 op de markt kwamen weer net wat dunner dan de populaire Durex Feeling Ultra Sensitive condooms.

Een micron is 0,001 mm, dus Durex Invisible condooms zijn slechts 0,045 mm dik! (ter vergelijking: een mensenhaar is tussen de 50 en 100 micron).

Net als alle andere condooms die in Europa op de markt gebracht worden, moeten natuurlijk ook Durex Invisible condooms voldoen aan wettelijke eisen. Zo kun je er van uit gaan dat ook deze condooms de veiligheid bieden die je mag verwachten van condooms.

Zo zorgen de dunste condooms voor een optimaal gevoel, ook bij veilige en verantwoorde seks!

De verpakking bevat 3 Durex Invisible condooms.

 

Tekst op de verpakking:
Extra dun, voor nog meer gevoel. Rechte vorm met reservoir. Transparant latex condoom van natuurlijk rubber met glijmiddel. Nominale breedte: 52mm. Durex Invisible condooms zijn de dunste condooms die ooit door Durex zijn ontwikkeld. Deze condooms zijn ontworpen om een maximaal gevoel te geven en tegelijkertijd een hoog niveau van zekerheid en bescherming te bieden. Voldoet aan ISO4074. Lees de gebruiksaanwijzing, vooral als je condooms gebruikt voor anale of orale seks. Een condoom mag slechts eenmaal gebruikt worden. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt je een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, HIV of seksueel overdraagbare aandoeningen. 100% electronisch getest. Op een droge, koele plaats bewaren en beschermen tegen direct zonlicht.


Meer informatie

Meer informatie
EAN 5052197045246
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Merk Durex
Houdbaarheidsdatum 2021-02
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Geen
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 52
Dikte condoom Ultra dun
Reservoir Met reservoir